Δίχρονο αγοράκι βρέθηκε μετά από δυο μέρες δίπλα στους νεκρούς γονείς του

Δίχρονο αγοράκι βρέθηκε μετά από δυο μέρες δίπλα στους νεκρούς γονείς του

Ο πατέρας του έσφαξε τη μητέρα του με τσεκούρι και μετά κρεμάστηκε

Μια φρικτή ιστορία εκτυλίχθηκε στην Ουκρανίαόπου ένας πατέρας έσφαξε τη γυναίκα του με τσεκούρι και έπειτα κρεμάστηκε. Ο δράστης είχε φτιάξει αυτοσχέδια κρεμάλα και για τον δίχρονο γιο του.

Το μικρό αγοράκι τελικά γλύτωσε γιατί η θηλιά ήταν πολύ μεγάλη για εκείνον και έτσι γλίστρησε. Ο πατέρας βρέθηκε κρεμασμένος στο σαλόνι, ενώ το μικρό αγοράκι βρέθηκε ζωντανό δίπλα στους νεκρούς γονείς του δυο μέρες μετά το φονικό από την αστυνομία.

Ο 33χρονος μηχανικός αυτοκινήτων Andriy Demyanchuk επιτέθηκε στην οικογένειά του, μέσα στο διαμέρισμα που έμεναν σύμφωνα με την Sun.

Ο 33χρονος είχε πιστέψει ότι η 26χρονη γυναίκα του έχει σχέση με άλλον άντρα. Εξαιτίας της ζήλιας του άρπαξε ένα τσεκούρι και κατακρεούργησε την άτυχη γυναίκα, μπροστά στα μάτια του γιου του.

Στη συνέχεια έφτιαξε δύο θηλιές. Μία για τον ίδιο και μία για τον μόλις δύο ετών γιο του. Πέρασε τις θηλιές στο λαιμό του παιδιού και στον δικό του και ανέβηκε σε μία καρέκλα, με τον γιο του αγκαλιά. Ο 33χρονος κλώτσησε την καρέκλα με το πόδι του.

Η θηλιά που έφτιαξε για τον μικρό, ήταν πολύ μεγαλύτερη, με αποτέλεσμα το παιδί να γλιστρήσει και να πέσει στο πάτωμα. Για δύο ημέρες, το μικρό αγόρι βρισκόταν στο ίδιο δωμάτιο με τα νεκρά σώματα των γονιών του.

Συγγενείς που δεν μπορούσαν για πολλές ώρες να επικοινωνήσουν με το ζευγάρι, ειδοποίησαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το μικρό αγόρι, το οποίο ήταν τόσο τρομαγμένο και σοκαρισμένο που δεν μπορούσε ούτε να κλάψει και αμέσως μεταφέρθηκε σε ειδικό χώρο για ψυχολογική και σωματική εξέταση.

Ο ιατροδικαστής που το εξέτασε, διέκρινε τα σημάδια από τη θηλιά στον λαιμό του. Οι γιατροί εκτίμησαν ότι η φυσική κατάσταση του 2χρονου αγοριού είναι καλή, αλλά θα χρειαστεί όμως ψυχολογική στήριξη για να ξεπεράσει το σοκ. Στο πλευρό του παιδιού βρίσκεται η γιαγιά του που ελπίζει να πάει την επιμέλεια.

Παρακαλούμε περιμένετε ...