Βίντεο από τη στιγμή της απαγωγής 36χρονης στη Λεμεσό

Βίντεο από τη στιγμή της απαγωγής 36χρονης στη Λεμεσό

Δύο άνδρες ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν

Βίντεο το οποίο καταγράφει καρέ-καρέ την απαγωγή μίας 36χρονης από τη Λεμεσό, έφερε στη δημοσιότητα το sigmalive.com.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, η γυναίκα απήχθη την Πέμπτη από δύο πρόσωπα, ενώ περπατούσε στην τουριστική περιοχή Αμαθούντας στη Λεμεσό γύρω στις 15:00 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 36χρονη προ ημερών είχε τσακωθεί με τον σύντροφο της (έναν 35χρονο Σύρο) με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει τον χώρο όπου διέμεναν.

Στο βίντεο φαίνεται το αυτοκίνητο να πλησιάζει τη γυναίκα η οποία στην αρχή, συνομίλησε με τα πρόσωπα που βρίσκονταν μέσα σε αυτό. Λίγα λεπτά αργότερα, τα δύο πρόσωπα εξήλθαν από το όχημα, άρπαξαν την νεαρή και την έβαλαν δια της βίας μέσα σε αυτό.

Την υπόθεση κατήγγειλε στην αστυνομία πολίτης. Μετά την εξασφάλιση βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, που κατέγραψε το όλο περιστατικό, και μετά την αξιολόγηση στοιχείων, η Αστυνομία οδηγήθηκε στην ταυτότητα των δραστών και εντόπισε την 36χρονη στην οικία όπου μέχρι πριν λίγες μέρες διέμενε με τον 35χρονο Σύρο, ο οδηγός, ο οποίος μάλιστα είχε εμπλακεί και σε τροχαίο φεύγοντας από την εν λόγω περιοχή, εντοπίστηκε λίγο αργότερα.

Στο όχημά του βρέθηκε και μικρή ποσότητα ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα οδηγούσε ένας 34χρονος Βούλγαρος με συνοδηγό τον 35χρονο Σύρο σύντροφο της 36χρονης.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν από την Αστυνομία για υπόθεση απαγωγής, ενδοοικογενειακής βίας, επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, μαχαιροφορίας αλλά και παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Παρακαλούμε περιμένετε ...