Κόσμος

Έδειραν άγρια γυμνιστή σε παραλία στα κατεχόμενα της Κύπρου

Ερασιτεχνικό βίντεο κατέγραψε την επίθεση ναυαγοσώστη και ενός ακόμη ατόμου σε γυμνό άνδρα

Ένας άγριος καβγάς, ο οποίος καταγράφηκε από ερασιτεχνική κάμερα σε παραλία στα κατεχόμενα της Κύπρου, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail, καταγράφεται ένας «εκνευρισμένος» ναυαγοσώστης να πιάνεται στα χέρια με γυμνό άντρα σε παραλία, όταν ο δεύτερος αρνήθηκε να ντυθεί. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο άγριος καβγάς καταγράφηκε από οικογένεια, η οποία βρισκόταν στην παραλία, που δεν κατονομάζεται.

Μάρτυρες τους οποίους επικαλείται το δημοσίευμα, αναφέρουν ότι πριν ξεσπάσει ο καβγάς, ο ναυαγοσώστης είχε προσεγγίσει τον γυμνό άνδρα και του είπε να ντυθεί. Στο βίντεο, ο ναυαγοσώστης κάνει υποδείξεις στον γυμνό άντρα, ο οποίος χρησιμοποιεί ένα κλαδί για να τον κτυπήσει.

Στη συνέχεια, στον καβγά μπαίνει και τρίτος άντρας, ο οποίος ρίχνει στο έδαφος τον γυμνιστή. Ακολούθως, ο ναυαγοσώστης κλοτσάει με μανία τον γυμνό άνδρα, ενώ ο τρίτος άντρας τον κτυπάει με γροθιές. Επικαλούμενη τοπικά μέσα, η Daily Mail αναφέρει, ότι τελικά ο γυμνός άντρας συνελήφθη.