Έδειραν άγρια γυμνιστή σε παραλία στα κατεχόμενα της Κύπρου

Έδειραν άγρια γυμνιστή σε παραλία στα κατεχόμενα της Κύπρου

Ερασιτεχνικό βίντεο κατέγραψε την επίθεση ναυαγοσώστη και ενός ακόμη ατόμου σε γυμνό άνδρα

Ένας άγριος καβγάς, ο οποίος καταγράφηκε από ερασιτεχνική κάμερα σε παραλία στα κατεχόμενα της Κύπρου, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail, καταγράφεται ένας «εκνευρισμένος» ναυαγοσώστης να πιάνεται στα χέρια με γυμνό άντρα σε παραλία, όταν ο δεύτερος αρνήθηκε να ντυθεί. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο άγριος καβγάς καταγράφηκε από οικογένεια, η οποία βρισκόταν στην παραλία, που δεν κατονομάζεται.

Μάρτυρες τους οποίους επικαλείται το δημοσίευμα, αναφέρουν ότι πριν ξεσπάσει ο καβγάς, ο ναυαγοσώστης είχε προσεγγίσει τον γυμνό άνδρα και του είπε να ντυθεί. Στο βίντεο, ο ναυαγοσώστης κάνει υποδείξεις στον γυμνό άντρα, ο οποίος χρησιμοποιεί ένα κλαδί για να τον κτυπήσει.

Στη συνέχεια, στον καβγά μπαίνει και τρίτος άντρας, ο οποίος ρίχνει στο έδαφος τον γυμνιστή. Ακολούθως, ο ναυαγοσώστης κλοτσάει με μανία τον γυμνό άνδρα, ενώ ο τρίτος άντρας τον κτυπάει με γροθιές. Επικαλούμενη τοπικά μέσα, η Daily Mail αναφέρει, ότι τελικά ο γυμνός άντρας συνελήφθη.