Ο Ερντογάν προωθεί διεθνή αναγνώριση του ψευδοκράτους στα κατεχόμενα της Κύπρου

Ο Ερντογάν προωθεί διεθνή αναγνώριση του ψευδοκράτους στα κατεχόμενα της Κύπρου

Ζήτησε στήριξη από τον Γ.Γ. του Τουρκικού Συμβουλίου Μπαγντάντ Αμρεγέβ για να δοθεί στο ψευδοκράτος το καθεστώς του παρατηρητή

Στήριξη από τον Γ.Γ. του Τουρκικού Συμβουλίου Μπαγντάντ Αμρεγέβ ζήτησε ο Ταγίπ Ερντογάν, για να δοθεί στο ψευδοκράτος το καθεστώς του παρατηρητή σύμφωνα με το sigmalive.

Ο Τούρκος Πρόεδρος, κατά τη συνάντησή του με τον Γ.Γ. του Τουρκικού Συμβουλίου, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα έπειτα από τον διορισμό του μετά από απόφαση στην Έκτη Σύνοδο Κορυφής του Τουρκικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στο Κιργιστάν.

Ο Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι ανάμεσα στις μόνιμες προτεραιότητες του Τουρκικού Συμβουλίου είναι η ενότητα και συνεργασία του τουρκικού κόσμου, προσθέτοντας ότι είναι σημαντικό να δίνουν σημασία στην ενίσχυση της συνεργασίας του Τουρκικού Συμβουλίου με τις άλλες χώρες και διεθνείς οργανισμούς.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι στηρίζουν τις εργασίες για να δοθεί το καθεστώς του παρατηρητή στον Οργανισμό Ισλαμικής Διάσκεψης και πως αναμένουν στήριξη για το θέμα του καθεστώτος του παρατηρητή στο Τουρκικό Συμβούλιο για το ψευδοκράτος.