Ανάπηρος σκύλος έσωσε νεογέννητο που το έθαψαν ζωντανό σε χωράφι

Ανάπηρος σκύλος έσωσε νεογέννητο που το έθαψαν ζωντανό σε χωράφι

Η 15χρονη μητέρα του είχε κρύψει την εγκυμοσύνη της από τους γονείς της

Ο Πινγκ Πονγκ έσωσε τη ζωή ενός νεογέννητου βρέφους το οποίο η 15χρονη μητέρα του έθαψε ζωντανό σε ένα χωράφι, στη βόρεια Ταϊλάνδη.

Η ανήλικη μητέρα είχε κρύψει την εγκυμοσύνη της από τους γονείς της και εγκατέλειψε το μωρό μετά τη γέννησή του όπως αναφέρει το BBC και μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο Πινγκ Πονγκ, ο σκύλος, γαύγιζε και έσκαβε σε ένα χωράφι, στην κοινότητα Μπαν Νονγκ Καμ, μέχρι που ο ιδιοκτήτης του είδε να εξέχει από το χώμα ένα πόδι. Κάτοικοι της περιοχής μετέφεραν το μωρό στο νοσοκομείο και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι, αν και βρόμικο, ήταν πολύ καλά στην υγεία του.

Ο Ούσα Νισάικα, ο ιδιοκτήτης του Πινγκ Πονγκ, είπε ότι ο σκύλος χτυπήθηκε πριν από καιρό από ένα αυτοκίνητο και έκτοτε το ένα πόδι του παρέλυσε. «Τον κράτησα επειδή είναι πολύ πιστός και υπάκουος και πάντα με βοηθάει όταν πάω να φροντίσω τα ζώα μου. Τον αγαπάει όλο το χωριό. Είναι φανταστικός» είπε.

Η έφηβη κατηγορείται για εγκατάλειψη βρέφους και απόπειρα δολοφονίας. Ένας αξιωματικός της τοπικής αστυνομίας είπε στην εφημερίδα Bangkok Post ότι την παρακολουθεί ψυχολόγος, την έχουν αναθέσει στη φροντίδα των γονιών της και ότι η ίδια δηλώνει μεταμελημένη για την πράξη της.

Οι γονείς της αποφάσισαν να κρατήσουν και να μεγαλώσουν το μωρό.

Παρακαλούμε περιμένετε ...