Δεμένη σε τσιμεντομπλόκ πέταξε την 6χρονη στη λίμνη ο serial killer

Δεμένη σε τσιμεντομπλόκ πέταξε την 6χρονη στη λίμνη ο serial killer

Η διαφορά στις βαλίτσες που ο 35χρονος έβαλε τα θύματά του

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως τόσο με τον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας στην Κόκκινη Λίμνη, αλλά και με τη σορό της 6χρονης Σιέρα στη λίμνη Μεμή στον Ξυλιάτο της Κύπρου.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα sigmalive.com, η βαλίτσα στην οποία ο 35χρονος καθ' ομολογίαν serial killer τοποθέτησε τη Μαρικάρ Βαλντέζ, είναι πλαστική και είναι αγορασμένη από συγκεκριμένο χώρο. Οι άλλες δυο βαλίτσες δεν ήταν πλαστικές. Οι αρχές εκφράζουν φόβους, ότι η βαλίτσα ενδεχομένως να θάφτηκε κάτω απ’ τη λάσπη ή ακόμη να βρίσκεται στο μέσο της λίμνης, εκεί δηλαδή όπου εντοπίζεται το μεγαλύτερο βάθος της λίμνης. Ο εντοπισμός του τσιμεντομπλόκ οδηγεί τις έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες στη λίμνη Μεμή για τη σορό της 6χρονης κόρης της Μαίρη Ροούζ, Σιέρα. Σύμφωνα με την ομολογία του 35χρονου, η 6χρονη είναι τυλιγμένη σε σεντόνι, το οποίο ακολούθως το έδεσε και πάνω του έβαλε τσιμεντομπλόκ, προκειμένου το άτυχο παιδί να οδηγηθεί στον πάτο της λίμνης.

Καταγράφεται δηλαδή η ίδια τακτική, όπως και στις σορούς που είχε πετάξει στην Κόκκινη Λίμνη, τις οποίες αφού τοποθέτησε αρχικά σε ταξιδιωτικές βαλίτσες, ακολούθως έδεσε πάνω τους τσιμεντομπλόκ.