Η στιγμή της πτώσης ελικοπτέρου στον ποταμό Χάντσον

Η στιγμή της πτώσης ελικοπτέρου στον ποταμό Χάντσον

Ο πιλότος τραυματίστηκε στο χέρι

Παρολίγον τραγωδία σήμερα στη Νέα Υόρκη όταν ελικόπτερο που εκτελεί μεταφορές ατόμων, έπεσε στον ποταμό Χάντσον.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η New York Post, εκείνη τη στιγμή στο ελικόπτερο βρισκόταν μόνο ο πιλότος τη στιγμή του ατυχήματος, ο οποίος κατάφερε να γλυτώσει σχεδόν αλώβητος.

Ένα ελικόπτερο έπεσε στον ποταμό Hudson στη Νέα Υόρκη σήμερα, μερικά μέτρα από την όχθη, εκτοξεύοντας θραύσματα στον αέρα και προκαλώντας τρόμο σε όσους ήταν κοντά.

Όπως αναφέρει η New York Post, στο ελικόπτερο που εκτελεί μεταφορές ατόμων, βρισκόταν μόνο ο πιλότος του τη στιγμή του ατυχήματος, ο οποίος επιβίωσε της δραματικής βουτιάς σχεδόν αλώβητος, μόνο με έναν τραυματισμό στο χέρι.

«Ήταν τρομακτικό» είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας. «Απλώς παρακολουθούσαμε το ελικόπτερο να απογειώνεται. Ώσπου άρχισε να στροβιλίζεται εκτός ελέγχου».

Όπως ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης: «Ο 35χρονος πιλότος Eric Morales είχε ήδη ανεφοδιάσει το ελικόπτερο όταν ένιωσε ότι αυτό έπεφτε».

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media με το ελικόπτερο να πετάει σε χαμηλό ύψος και να αρχίσει να περιστρέφεται γύρω από τον άξονά του.