Η συγκίνηση του Χάρι για τον θάνατο της μητέρας του μετά τη γέννηση του γιου του

Η συγκίνηση του Χάρι για τον θάνατο της μητέρας του μετά τη γέννηση του γιου του

Παρευρέθηκε σε εκδήλωση και αναφέρθηκε στο νεογέννητο παιδί του και στην απώλεια που του άλλαξε τη ζωή

Ο Πρίγκιπας Χάρι ακολουθεί πιστά τα χνάρια της μητέρα του, της Πριγκίπισσα Νταϊάνα που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στις 31 Αυγούστου 1997. Σχεδόν, 22 χρόνια μετά, και ο Πρίγκιπας δεν έχει ξεπεράσει την απώλεια της μητέρας του.

Μέγκαν Μάρκλ και Πρίγκιπας Χάρι, έγιναν για πρώτη φορά γονείς και απολαμβάνουν τις πρώτες στιγμές με το νεογέννητο μωρό τους και η χαρά τους αποτυπώνεται στις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Ο Χάρι, λίγες ώρες μετά τη γέννηση του γιου του, βρέθηκε στην Ολλανδία προκειμένου να παρευρεθεί στους αγώνες τραυματισμένων βετεράνων πολέμου, γνωστοί ως Invictus Games.

Εκεί συνομίλησε με τον 31χρονο βετεράνο πολέμου Ντένις Βαν ντερ Στρουν τόσο για τον γιο του όσο και τον θάνατο της μητέρας του.

Η συγκίνηση τον πλημμύρισε καθώς αναφέρθηκε στην Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Το να χάνεις τη μητέρα σου είναι σαν να χάνεις την ασφάλειά σου. Η ασφάλεια είναι εκείνη που χρειάζεσαι διαρκώς στη ζωή σου. Όταν χάνεται η μητέρα σου, χάνεται και η ασφάλειά σου», ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Πρίγκιπας Χάρι.