18χρονη απολαμβάνει να κάνει πορνό και εξηγεί τους λόγους

18χρονη απολαμβάνει να κάνει πορνό και εξηγεί τους λόγους

Το τολμηρό προφίλ της δημοσιεύτηκε σε σχολική εφημερίδα

Την θέση στης στην βιομηχανία του πορνό υπερασπίζεται μια 18χρονη μαθήτρια από την Καλιφόρνια, όταν σχολική εφημερίδα δημοσίευσε το τολμηρό προφίλ της.

Η τελειόφοιτη του Λυκείου Μπεαρ Κριν της Καλιφόρνια, Cailtin Fink, μιλώντας στο CBS13, υπερασπίστηκε το αμφιλεγόμενο άρθρο επισημαίνοντας πως δεν είναι ταμπού η καριέρα η οποία επιδιώκει.

Το άρθρο σχετικά με τις δραστηριότητες έχει τίτλο «Ριψοκίνδυνες δουλειές: Ξεκινώντας καριέρα στη βιομηχανία του ενήλικου θεάματος» και δημοσιεύτηκε την περασμένη Παρασκευή.

«Οι εργαζόμενοι στη βιομηχανία ενήλικου θεάματος δεν είναι αντικείμενα, είναι άνθρωποι, έχουν αισθήματα, έχουν στόχους, έχουν κίνητρα» υποστήριξε η 18χρονη.

Η 18χρονη έφυγε από το σπίτι της στην Παραμονή της Πρωτοχρονιάς και έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί με το πορνό. Άρχισε να πουλάει γυμνές φωτογραφίες της και κερδίζει 475 δολάρια την ώρα.

«Όταν άρχισα να πουλάω, ήταν απλώς χρήματα, αλλά μετά μου άρεσε η προσοχή που κέρδιζα. Μου έλεγαν ότι είμαι όμορφη. Το απολάμβανα γιατί με έκανε να αισθάνομαι όμορφα με τον εαυτό μου» τόνισε η μαθήτρια, η οποία σύντομα προσέλαβε ατζέντη για να συμμετέχει σε επαγγελματικές σκηνές στο Pornhub.

Η πρώτη της επαγγελματική φωτογράφιση πορνό ακυρώθηκε και από τότε δεν έχει κερδίσει τίποτα. Έπιασε και δεύτερη δουλειά, πλένει πιάτα για να μαζέψει χρήματα αλλά δεν έχει σκοπό να εγκαταλείψει την καριέρα στο θέαμα πορνό.