Αίνιγμα με νέα βαλίτσα που βρέθηκε στα σκουπίδια στην Κύπρο, πώς συνδέεται με τον serial killer

Αίνιγμα με νέα βαλίτσα που βρέθηκε στα σκουπίδια στην Κύπρο, πώς συνδέεται με τον serial killer

Συνεχίζονται οι έρευνες για 25η μέρα

Μία μεγάλη, πράσινη καρό βαλίτσα είχε βρει τέλη περασμένου Φεβρουάριου στον μεγάλο κάδο σκουπιδιών της ιδιοκτήτρια εστιατορίου το οποίο βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή Ιδαλίου της Κύπρου σύμφωνα με το politis.com.cy.

Προσπάθησε να την σηκώσει αλλά ήταν πολύ βαριά και έτσι την άφησε στον κάδο μέχρι την επόμενη αποκομιδή των σκουπιδιών. Τότε την παραξένεψε το γεγονός αλλά δεν έδωσε περισσότερη σημασία.

Όταν όμως είδε τη φωτογραφία του serial killer στις εφημερίδες αναγνώρισε στο πρόσωπό του το άτομο με το οποίο είχε έρθει τετ α τετ στο εστιατόριό της λίγες μέρες πριν αυτός συλληφθεί για το φόνο της Mary Rose καθώς είχε φάει εκεί με παρέα. Όταν πλέον άρχισαν να αναζητούνται και οι βαλίτσες με τα πτώματα η γυναίκα άρχισε να υποψιάζεται.

Η ίδια μιλά στην κυπριακή εφημερίδα για το περιστατικό με τη βαλίτσα. Όλες οι πληροφορίες έχουν διαβιβαστεί από την εφημερίδα μας στην Αστυνομία και θα διερευνηθούν.

Συνεχίζονται οι έρευνες για 25η μέρα

Για 25η μέρα συνεχίζονται οι έρευνες σε Μιτσερό και Ξυλιάτο στην Κύπρο, για εντοπισμό των θυμάτων του καθ’ομολογία serial killer σύμφωνα με το philenews.com

Το υπερσύγχρονο σύστημα Σόναρ μεταφέρεται σήμερα στη Λίμνη Μεμί του Ξυλιάτου, για να αρχίσει σκανάρισμα των νερών με σκοπό τον εντοπισμό της σορού της 6χρονης Sierra Granze, κόρης της δολοφονηθείσας Mary Rose, θύματος του 35χρονου.

Στην Κόκκινη Λίμνη θα παραμείνει η ρομποτική κάμερα, με τις έρευνες να επικεντρώνονται στη δυτική και στη βόρεια πλευρά, για εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας, στην οποία ο καθ΄ομολογία κατά συρροή δολοφόνος, 35χρονος Νίκος Μεταξάς, φέρεται να τοποθέτησε ένα από τα θύματά του και να πέταξε στη λίμνη

Χθες παρότι ο δύτης εισήλθε στα νερά δύο φορές, εντούτοις δεν ανασύρθηκε κάτι, εκτός από δύο αντικείμενα τα οποία δεν συνδέονται με την υπόθεση.

«Ευελπιστούμε τις επόμενες μέρες να ανασυρθεί και η τρίτη βαλίτσα», ανέφερε σε δηλώσεις του ο νέος Αρχηγός Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης, κατά τη διάρκεια χθεσινής του επίσκεψης στο Μιτσερό.

Στο μεταξύ, δύο δικηγόροι διορίζονται ως ποινικοί ανακριτές για να εξετάσουν τις καταγγελίες περί λαθών στους χειρισμούς αστυνομικών για καταγγελίες ελλειπουσών γυναικών.