Παιδόφιλος τουρίστας ο ύποπτος απαγωγέας της μικρής Μαντλίν

Παιδόφιλος τουρίστας ο ύποπτος απαγωγέας της μικρής Μαντλίν

Τα νέα στοιχεία και οι πληροφορίες που εξετάζει η Scotland Yard

Δώδεκα χρόνια έχουν περάσει από την μέρα που εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν ΜακΚαν. Το τετράχρονο τότε κορίτσι, εξαφανίστηκε στις 3 Μαΐου του 2007 κατά τη διάρκεια διακοπών στην Πράια Ντε Λουζ, της Πορτογαλίας όπου έκανε μαζί με τους γονείς και τα δυο μικρότερα αδέρφια της.

Η Scotland Yard εξετάζει τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα της σε συνεργασία με τις πορτογαλικές εισαγγελικές αρχές.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Expresso, η οποία ανέφερε ανώνυμη πηγή της πορτογαλικής αστυνομίας, ο ύποπτος απαγωγέας δεν είναι άγνωστος στις αρχές και πρόκειται για παιδόφιλο τουρίστα.

«Ο ύποπτος δεν είναι άγνωστος στις πορτογαλικές αρχές. Ο ίδιος εξετάζεται και για άλλες περιπτώσεις παιδοφιλίας, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες που μας έρχονται από την Αγγλία, διεξάγεται λεπτομερής έρευνα και για την υπόθεση του κοριτσιού από τη Βρετανία», ανέφερε η ανώνυμη πηγή της πορτογαλικής αστυνομίας ωστόσο δεν αποκάλυψε το όνομα ή την εθνικότητα του ύποπτου παιδόφιλου καθώς χαρακτηρίζεται ύποπτος και όχι ένοχος.

Το διάστημα που εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν, ο συγκεκριμένος ύποπτος παραθέριζε στο ίδιο θέρετρο με την οικογένειά ΜακΚαν.

Εκείνες τις ημέρες, υπήρξαν αναφορές για άλλες 28 περιπτώσεις παρενόχλησης μικρών παιδιών στη περιοχή.

Πληροφορίες, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, λένε ότι ο παιδόφιλος φορούσε μάσκα και εισέβαλε στα δωμάτια των παιδιών από την μπαλκονόπορτα.