Το Πεντάγωνο αλλάζει τον τρόπο που καταγράφει τα UFO…

Το Πεντάγωνο αλλάζει τον τρόπο που καταγράφει τα UFO…

Ανώτατοι αξιωματικοί πληροφοριών και ιπτάμενοι που ανέφεραν τέτοια περιστατικά, έχουν ήδη ενημερώσει αρμοδίως μέλη του Κογκρέσου και των επιτελείων

Το πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ ανανεώνει τα πρωτόκολλα που σχετίζονται με τις αναφορές των Ιπτάμενων Αντικειμένων Αγνώστου Ταυτότητας (UFO) λόγω της αύξησης των μη εξουσιοδοτημένων πτήσεων σε περιορισμένο εναέριο χώρο, σύμφωνα με την εφημερίδα των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων Stars and Stripes.
«Υπήρξε ένας αριθμός αναφορών μη εξουσιοδοτημένων ή μη αγνώστων αεροσκαφών που μπήκαν σε στρατιωτικές περιοχές και δεσμευμένο εναέριο χώρο τα τελευταία χρόνια» αναφέρει το αμερικανικό ναυτικό.

Το φαινόμενο των αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων ή UFO τράβηξε την προσοχή του κοινού τα τελευταία χρόνια μετά από μερικά αποδεσμευμένα βίντεο του υπουργείου Άμυνας που έδειξαν μαχητικά αεροσκάφη του ναυτικού να συναντούν οβάλ αντικείμενα που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα.
Σε ένα από αυτά τα βίντεο ο πιλότος ενός F-18 φωνάζει: «Ουάου! Τί είναι αυτό δικέ μου; Κοίτα πως πετάει!».

Η ανακοίνωση του ναυτικού δεν αναφέρεται στα Ούφο ούτε σε συγκεκριμένα περιστατικά στο παρελθόν αλλά τονίζει πως Ναυτικό και Αεροπορία «ερευνούν κάθε αναφορά μη εξουσιοδοτημένων και αγνώστου ταυτότητας αεροσκαφών και λαμβάνουν τέτοια περιστατικά «πολύ σοβαρά». Για αυτό τον λόγο το ναυτικό ανανεώνει και επισημοποιεί την διαδικασία με την οποία γίνονται οι αναφορές τέτοιων ύποπτων εισβολών στις αρμόδιες Αρχές».

Ανώτατοι αξιωματικοί πληροφοριών και ιπτάμενοι που ανέφεραν τέτοια περιστατικά, έχουν ήδη ενημερώσει αρμοδίως μέλη του Κογκρέσου και των επιτελείων.

Ο Chris Mellon ένα πρώην στέλεχος της διεύθυνσης πληροφοριών του Πενταγώνου δήλωσε στην Politico πως: «Τώρα έχουμε μια κατάσταση στην οποία τα Ούφο αντιμετωπίζονται ως ανωμαλίας που πρέπει να αγνοηθούν αντί για ανωμαλίες που πρέπει να διερευνηθούν». «Έχουμε συστήματα που απορρίπτουν αυτή την πληροφορία» πρόσθεσε

Συνήθως οι στρατιωτικοί αγνοούν γρήγορα κινούμενα δορυφορικά δεδομένα ή εικόνας ραντάρ που δεν ταιριάζουν με το μοντέλο ενός «παραδοσιακού αεροσκάφους ή πυραύλου» τόνισε ακομα ο Mellon

Σχετικά Tags
UFO
Παρακαλούμε περιμένετε ...