Ύποπτος για τη δολοφονία και τρίτης γυναίκας ο 35χρονος στην Κύπρο

Ύποπτος για τη δολοφονία και τρίτης γυναίκας ο 35χρονος στην Κύπρο

Μετά την ανάλυση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων του κρατούμενου ήδη για δύο δολοφονίες

Επανασυνελήφθη νωρίς το απόγευμα σήμερα δυνάμει δικαστικού εντάλματος ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς της Κύπρου, που τελεί υπό κράτηση για υποθέσεις απαγωγής και φόνου εκ προμελέτης, σύμφωνα με δημοσιεύματα του κυπριακού Τύπου.

Επίσημη αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει, ότι το νέο ένταλμα σύλληψης εναντίον του, εκδόθηκε μετά από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με νέα υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και απαγωγής με σκοπό το φόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα κυπριακά ΜΜΕ, δεν εντοπίστηκε τρίτο πτώμα, ωστόσο πρόκειται για υπόθεση, που αφορά γυναίκα, η οποία αγνοείται από το Δεκέμβριο του 2017 και η μητέρα της οποίας απηύθυνε έκκληση μέσω τηλεοράσεως για εντοπισμό της κόρης της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η σύνδεση του 35χρονου με την αγνοούμενη προέκυψε από την ανάλυση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων του κρατούμενου. Aύριο ο 35χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου θα υποβληθεί αίτημα για περαιτέρω κράτηση του σε σχέση με την νέα υπόθεση. Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Εν τω μεταξύ, ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανέφερε, ότι το φρεάτιο στο εγκαταλελειμμένο μεταλλείο στο Μιτσερό, όπου βρέθηκαν τα πτώματα δύο γυναικών, ελέγχθηκε στο 95% και δεν έχει εντοπιστεί κάτι, ενώ απομένουν 10 μέτρα στο ανατολικό μέρος του φρεατίου που πρέπει να ελεγχθεί.

Επίσης, στη λίμνη Ξυλιάτου αναμένεται να γίνει προετοιμασία, σε περίπτωση που μπει σε εφαρμογή το Σχέδιο Β και χρησιμοποιηθεί σκάφανδρο με ειδικά εκπαιδευμένο δύτη, για την αναζήτηση της κόρης της Marry Rose Tiburcio, της 6χρονης Sierra.