Παιδεραστής δολοφόνησε και έφαγε τον σπιτονοικοκύρη του

Παιδεραστής δολοφόνησε και έφαγε τον σπιτονοικοκύρη του

Ανάγκασε την 12χρονη φίλη του να φάει ανθρώπινα μέλη και εκείνη

Ένας 22χρονος παιδεραστής που κατηγορούταν ότι σκότωσε έναν άνδρα και τον έφαγε μαζί με την 12χρονη σύντροφο του πέθανε ενώ περίμενε να δικαστεί.

Ο Αρκάντι Ζβέρεφ παραδέχθηκε ότι σκότωσε τον σπιτονοικοκύρη του Αλεξάντερ Πόποβιτς, 21 ετών. Δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει φρικιαστικές λεπτομέρειες όπως πως  έβρασε το μάτι του, έβαλε στον φούρνο μικροκυμάτων το διαλυμένο κεφάλι του και είπε στην 12χρονη κοπέλα του να τηγανίσει και να φάει την καρδιά και το μυαλό του θύματος.

Όπως αναφέρει η αστυνομία ο δράστης, έπεσε σε κώμα πριν από τέσσερις μήνες όταν έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στο κελί του, ενώ πέθανε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν υπό αυστηρή φρούρηση.

Η 12χρονη παραδέχθηκε πως τηγάνισε και έφαγε την καρδιά του θύματος, ωστόσο προτίμησε λέει τα μυαλά γιατί η καρδιά ήταν πιο γλυκιά.

Ο Ζβέρεφ μάλιστα είχε τραβήξει και σε βίντεο την αποτρόπαια πράξη. Παραδέχθηκε ότι έκανε σεξ με την ανήλικη κοπέλα του που πήρε μαζί του σε ένα οδικό ταξίδι 1.500 μιλίων από το Σότσι στην Αγία Πετρούπολη στη Ρωσία χωρίς τη συγκατάθεση των γονιών της.

Το κορίτσι παραμένει σε κέντρο κράτησης ανηλίκων ωστόσο επειδή είναι κάτω από το ηλικιακό όριο για απόδοση ποινικών ευθυνών δεν θα απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον της για κανιβαλισμό.

Η 12χρονη Βαλέρια ομολόγησε ότι μαχαίρωσε το θύμα και έκοψε μέλη του ενώ μετά τα μαγείρεψε.

Ο Ζβέρεφ είχε πει ότι ήταν περίεργος για τη γεύση που έχουν τα μυαλά όταν μία πρώην σύντροφός του έπεσε από παράθυρο και έσπασε το κρανίο της. Σύμφωνα με την εφημερίδα Komsomolskaya Pravda.

Παλαιότερα, ο Ζβέρεφ από τη Σιβηρία, είχε σχέση με άλλη ανήλικη, που την έλεγαν Όλγκα Σεμιμπόκοβα, η οποία σκοτώθηκε όταν έπεσε από παράθυρο. Το κορίτσι ήταν 15 όταν συνήψε ερωτική σχέση με τον Ζβέρεφ και σκοτώθηκε πέρυσι, όταν ήταν 18.