Καθηγήτρια έκανε σεξ με τους μαθητές της και συνέχισε και μετά την σύλληψη

Καθηγήτρια έκανε σεξ με τους μαθητές της και συνέχισε και μετά την σύλληψη

Τι δηλώνει πλέον για τις πράξεις της

H 39χρονη καθηγήτρια παραμένει στη φυλακή και περιμένει την απόφαση για το δεύτερο αίτημα για πρόωρη αποφυλάκιση που κατέθεσε.

Η Μπριαν Αλτις έγινε θέμα στις ΗΠΑ το 2015, όταν συνελήφθη επειδή είχε σεξουαλικές επαφές με μαθητές της ηλικίας 16 και 17 ετών. Όπως αναφέρει το deseretnews, οι συνευρέσεις με έναν από αυτούς συνεχίστηκαν και όταν έγινε γνωστή η δράση της.

Μπορεί η καθηγήτρια να ήταν έξω με εγγύηση δεν πτοήθηκε όμως και συνέχισε να έχει επαφές με έναν από τους μαθητές τους.

Τώρα, 4 χρόνια μετά, η 39χρονη κάνει την δεύτερη προσπάθεια για πρόωρη αποφυλάκισή της, καθώς υπό κανονικές συνθήκες θα βγει το 2045. Ενώ τώρα ελπίζει να γίνει στις αρχές του 2020.

«Η σχέση που είχα με τον εαυτό μου ήταν αρνητική. Δεν εκτιμούσα τις αξίες μου. Είχα πρόβλημα αυτοεκτίμησης», είπε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε πως στο πρώτο κολακευτικό σχόλιο που της έκανε μαθητής θα έπρεπε να σταματήσει και να ζητήσει βοήθεια αλλά δεν το έκανε.

«Έκανα αυτά που κατηγορούμε. Από την αναγνώριση έρχεται η αλλαγή. Συνεχίζω σε αυτό το μονοπάτι. Απολογούμε για το γεγονός πως δεν έπαιξα τον ρόλο που έπρεπε στην ζωή αυτών των παιδιών. Δυστυχώς είναι ένα μέρος της ιστορίας που δεν μπορώ να σβήσω. Δεν ήθελα να είμαι αυτός ο άνθρωπος. Τώρα είμαι σίγουρο και έχω πίστη πως θα συμπεριφερθώ καλά», είπε μεταξύ άλλων.

Η απόφαση της έδρας, αναμένεται μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες.