Μήνυσε τους γονείς του επειδή του κατέστρεψαν τη συλλογή με ταινίες πορνό

Μήνυσε τους γονείς του επειδή του κατέστρεψαν τη συλλογή με ταινίες πορνό

Tου εξήγησαν με επιστολή γιατί το έκαναν αυτό

Εμφύλιος ξέσπασε σε μια οικογένεια τις ΗΠΑ, όταν οι γονείς αποφάσισαν να καταστρέψουν την συλλογή με πορνο του 29χρονου γιου τους.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός άντρας μετακόμισε και πάλι στο πατρικό του μετά τον χωρισμό με την σύζυγο του. Μαζί του πήρε όλα του τα υπάρχοντα συμπεριλαμβανομένων δύο ιδιαίτερα ασυνήθιστων συλλογών. Μίας συλλογής με πορνοταινίες και μίας συλλογής με ερωτικά βοηθήματα και sex toys.

Όταν όμως δυο χρόνια αργότερα μετακόμισε σε δικό του σπίτι, συνειδητοποίησε πως δεν του είχαν στείλει τις 14 κούτες με τις συλλογές του, αλλά αντί αυτού είχε λάβει μια επιστολή από τον πατέρα του που εξηγούσε τους λόγους που τις κατέστρεψε.

Το γεγονός αυτό δεν ηρέμησε τον 29χρονο αλλά τον εξώθησε στα άκρα, καταγγέλοντας τους γονείς του για κλοπή και ζητώντας αποζημίωση ύψους 29.000 δολαρίων, καθώς στη συλλογή με τις ερωτικές ταινίες υπήρχαν εξαιρετικά σπάνιες παραγωγές συλλεκτικής αξίας.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας ωστόσο δεν φάνηκε να συγκινείται, βάζοντας στο αρχείο την υπόθεση χωρίς να απαγγελθούν κατηγορίες, ενώ ο πατέρας του άντρα με νεότερη επιστολή του ανέφερε πως «ελπίζω ότι κάποια μέρα θα μπορέσεις να καταλάβεις ότι το έκανα για το καλό σου. Οι πορνοταινίες καταστρέφουν την πνευματική και συναισθηματική σου υγεία. Θα έκανε το ίδιο αν έβρισκα ναρκωτικά...»