Ο πόλεμος Ελλάδας και Τουρκίας το 2019 και οι «τρομακτικές προφητείες του Νοστράδαμου» στην Sabah

Ο πόλεμος Ελλάδας και Τουρκίας το 2019 και οι «τρομακτικές προφητείες του Νοστράδαμου» στην Sabah

«Μετά από αυτό οι στρατιώτες των δύο χωρών θα πολεμήσουν»

Στις προφητείες του Νοστράδαμου το έριξε η Sabah που σε σημερινό δημοσίευμα στην ηλεκτρονικη της έκδοση και με τον τίτλο «Οι τρομακτικές προφητείες του Νοστράδαμου για το 2019» παραθέτει μια πλειάδα από προβλέψεις του Γάλλου γιατρού, φαρμακοποιού, αστρολόγου και αποκρυφιστή για να καταλήξει στις προφητείες της Μπάμπα Βάνγκα μιας γηραιάς κυρίας από την Βουλγαρία που πολλοί θεωρούν ότι είχε προφητεύσει πολλά γεγονότα.

Η εφημερίδα στον πρόλογο του άρθρου τονίζει μεταξύ άλλων πως σύμφωνα με τις προφητείες του Νοστράδαμου, μέσα στο 2019 θα γίνει πόλεμος ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία ενώ θα συμβούν και θανατηφόροι σεισμοί.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως σύμφωνα με το αποκωδικοποιητή των προφητειών του Νοστράδαμου, Φοντμπρούν, μια χώρα που δεν κατονομάζεται θα διασχίσει τις δύο θάλασσες (Μαύρη Θάλασσα και Αιγαίο) ενάντια σε Τουρκία και Ελλάδα.

«Μετά από αυτό οι στρατιώτες των δύο χωρών θα πολεμήσουν» τονίζει. Το δημοσίευμα αναφέρει πως αυτή η δεύτερη προφητεία είναι το τρίτο κεφάλαιο του τρίτου βιβλίου…

Παράλληλα η εφημερίδα αναφέρει πως οι πρόσφατοι σεισμοί στην Ινδονησία προξένησαν μια διαμάχη ανάμεσα στους ειδικούς που ασχολούνται με τις προφητείες του Νοστράδαμου, με τους μισούς να ισχυρίζονται πως οι σεισμοί αυτοί θα προκαλέσουν μεγάλο σεισμό στην Τουρκία και τους άλλους μισούς να ισχυρίζονται πως ο σεισμός αυτός έχει γίνει ήδη.