Νοσοκόμα υιοθέτησε μωρό που γέννησε η μητέρα του και το εγκατέλειψε

Νοσοκόμα υιοθέτησε μωρό που γέννησε η μητέρα του και το εγκατέλειψε

Το άφησε στο νοσοκομείο που εργαζόταν

Μια νοσοκόμα από την Μασαχουσέτη πλησιάζοντας τα 40 και ενώ ήθελε να γίνει μητέρα ενημερώθηκε ότι πλέον δεν θα μπορούσε ούτε με την βοήθεια της εξωσωματικής.

Την μέρα που έμαθε τα δυσάρεστα νέα η γυναίκα γνώρισε την Ζιζέλ. Ένα κοριτσάκι που είχε γεννηθεί 29 εβδομάδες νωρίτερα και παρουσίασε κάποιες επιπλοκές στην υγεία του. Η μητέρα του μωρού εθισμένη στα ναρκωτικά, είχε φύγει και δεν είχε εμφανιστεί έκτοτε.

Κανένα μέλος της οικογένειας της μικρής δεν είχε πάει ποτέ να την δει στο νοσοκομείο.

«Έχει ανάγκη από ανάδοχη οικογένεια» είπαν στη νοσοκόμα συνάδελφοί της τονίζοντάς της ότι: «οι δυο σας θα κάνατε ένα υπέροχο δίδυμο».

«Δεν είχα σκεφτεί ποτέ το ενδεχόμενο της αναδοχής ή της υιοθεσίας», είπε η Liz Smith.

Δύο εβδομάδες αργότερα, πέρασε από μπροστά της η Ζιζέλ στο καροτσάκι της. «Κοιταχτήκαμε στα μάτια και αυτό ήταν», δήλωσε η νοσοκόμα, που από τότε ξεκίνησε να βλέπει το παιδί καθημερινά.

«Ήθελα να την βλέπω κάθε μέρα» περιέγραψε η νοσοκόμα, σύμφωνα με την Mirror.

Το κράτος πήρε την κηδεμονία από τη μητέρα του παιδιού, αφού κρίθηκε ακατάλληλη και η νοσοκόμα έγινε αρχικά ανάδοχη μητέρα της, που είχε ως σκοπό την επανένωση του μωρού με τους βιολογικούς γονείς του. Όταν οι γονείς του παιδιού σταμάτησαν τις επιτηρούμενες επισκέψεις τους ο σκοπός της νοσοκόμας άλλαξε και θέλησε να υιοθετήσει το παιδί.

Οι βιολογικοί γονείς του παιδιού δεν εμφανίστηκαν ποτέ όταν ήρθε η ώρα να το διεκδικήσουν και η νοσοκόμα κρίθηκε ως το καταλληλότερο άτομο για να αναλάβει το παιδί.

«Εγώ την κέρδιζα, όμως οι γονείς της την έχαναν. Προσπάθησαν να νικήσουν την εξάρτησή τους και να γίνουν γονείς, όμως αυτό ήταν αδύνατο», εξομολογείται η νοσοκόμα.

Όταν το παιδί έκλεισε τα δύο του χρόνια, απέκτησε επίσημα το επίθετο της γυναίκας που το πήρε υπό την προστασία της και από νοσοκόμα έγινε η μητέρα του.

Παρακαλούμε περιμένετε ...