«Έβγαλε το π…ς του μπροστά μου και μου είπε ότι έπρεπε να τον ικανοποιήσω»

«Έβγαλε το π…ς του μπροστά μου και μου είπε ότι έπρεπε να τον ικανοποιήσω»

Έντονες αντιδράσεις για την επίθεση που δέχθηκε μια διεμφυλική σε συγκέντρωση

Ένα βίντεο το οποίο έχει δει το φως της δημοσιότητας και δείχνει την επίθεση εναντίον μίας διεμφυλικής γυναίκας στο Παρίσι έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις σε ολόκληρη τη Γαλλία.

Η επίθεση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης συμπαράστασης προς τον λαό της Αλγερίας την Κυριακή.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η 31χρονη Julia, τη στιγμή που προσπαθούσε να περάσει μέσα από τον κόσμο στην Place de la Republique, παρενοχλήθηκε και κακοποιήθηκε από άνδρες που συμμετείχαν στη διαμαρτυρία εναντίον του προέδρου της βορειοαφρικανικής χώρας Abdelaziz Bouteflika.
Στα πλάνα φαίνεται ένα πλήθος ανθρώπων να της φωνάζουν πριν πάει να αντιμετωπίσει έναν άνδρα ο οποίος στη συνέχεια τη χτυπάει επανειλημμένα στο χέρι. Κάποιοι αρχίζουν να τη γιουχάρουν, ενώ κάποιοι άλλοι επεμβαίνουν για να την προστατεύσουν από τις άγριες διαθέσεις του όχλου, σύμφωνα με την Daily Mail.

«Προσπαθούσα να πάω στο μετρό, αλλά τρία άτομα με εμπόδισαν. Ο ένας μου είπε: "Είσαι στην πραγματικότητα άνδρας και δεν θα περάσεις”. Στη συνέχεια κάποιος μου είπε: “Αφού έχεις στήθος, μπορώ να το πιάσω;”. Και μετά έβαλε το χέρι του στο στήθος μου. Βρέθηκα μπροστά σε έναν άνδρα ο οποίος έβγαλε το πέος του μπροστά μου και μου είπε ότι έπρεπε να τον ικανοποιήσω» ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις της σε γαλλικά μέσα η Julia.

Παρακαλούμε περιμένετε ...