Ψέκασε το στόμα του με αποσμητικό για μην τον πιάσουν στο αλκοτέστ

Ψέκασε το στόμα του με αποσμητικό για μην τον πιάσουν στο αλκοτέστ

Βγήκε στην αντίθετη λωρίδα και τράβηξε την προσοχή των αστυνομικών

Υπάρχουν διάφοροι μύθοι για το πως θα καταφέρεις να αποφύγεις ένα αλκοτεστ, όπως για παράδειγμα αν καταναλώσεις μια σοκολάτα, ή αν πιεις πολύ νερό ή ακόμα και αν βουρτσίσεις τα δόντια σου.

Ωστόσο κανείς δεν είναι αποτελεσματικός κατά πόσο μάλλον όταν έχεις πιει πάνω από το όριο. Ένας τύπος από τις ΗΠΑ, δεν δίστασε να πιει τις μπυρίτσες του ενώ οδηγούσε ταυτόχρονα. Ωστόσο όταν βγήκε στην αντίθετη λωρίδα τράβηξε την προσοχή των αστυνομικών που αποφάσισαν να τον σταματήσουν.

Την ώρα που ο αστυνομικός τον πλησίασε παρατήρησε ότι ο άντρας έκανε περίεργες κινήσεις στο αμάξι του. Όπως αποδείχθηκε αργότερα προσπαθούσε να ψεκάσει το σώμα του με γνωστό αποσμητικό για να μην καταλάβουν οι αστυνομικοί ότι έχει καταναλώσει αλκοόλ. Ωστόσο επειδή το αυτοκίνητο δεν αεριζόταν από κάπου έγινε αντιληπτό το τι έχει συμβεί.

Άλλωστε το μαρτυρούσαν και οι μπύρες που είχε στο πάτωμα, 11 από τις 12 συνολικά ήταν ανοιχτές και σχεδόν τελειωμένες και μία ήταν ανάμεσα από τα πόδια του 49χρονου. Όπως ήταν αναμενόμενο η προσπάθεια του δεν είχε επιτυχία, εφόσον και αυτά τα αποσμητικά περιέχουν αλκοόλ.