Μητέρα youtuber βασάνιζε τα παιδιά της για να έχει πολλά views

Μητέρα youtuber βασάνιζε τα παιδιά της για να έχει πολλά views

Τα υποχρέωνε να παίζουν στα βίντεο

Μια μητέρα από την Αμερική, είχε υιοθετήσει 7 παιδιά στα οποία έριχνε σπρέι πιπεριού, τα έκλεινε σε ντουλάπια και δεν τους έδινε φαγητό, αναγκάζοντας τα να πρωταγωνιστούν σε βίντεο στο youtube που συγκέντρωναν εκατομμύρια views.

H 48χρονη Μασέλ Χόμπσον, βρίσκεται πίσω από το δημοφιλή κανάλι Fantastic Adventures. Η ίδια συνελήφθη μαζί με τους δυο βιολογικούς, ενήλικες γιους της στο διαμέρισμα της στην Αριζόνα για την κακοποίηση των παιδιών αλλά όπως αναφέρει η αστυνομία στο Γαλλικό πρακτορείο αφέθηκε ελεύθερη.

Η γυναίκα είχε υιοθετήσει 7 παιδιά, ηλικία 6 έως 15 ετών που είχαν εγκαταλείψει το σχολείο και τα ανάγκασε να πρωταγωνιστούν στα βίντεο. «Όταν ξέχναγαν το κείμενό τους ή δεν ακολουθούσαν τις οδηγίες της» τους έβαζε και τιμωρία.

Οι τιμωρίες περιείχαν ψέκασμα με σπρέι πιπεριού από το κεφάλι έως τα πόδια, μπάνιο σε παγωμένο νερό, τα χτυπούσε με ζώνη και άφηνε για ώρες χωρίς φαγητό και νερό.

Τις καταγγελίες του επιβεβαίωσε ένας από τους βιολογικούς γιους της, που συνελήφθησαν μαζί της, καθώς κατηγορούνται ότι δεν αποκάλυψαν τα γεγονότα στις αρχές.

Η 48χρονη αρνείται ότι κακομεταχειριζόταν τα παιδιά της. Στο σπίτι της βρέθηκαν σπρέι πιπεριού και το ντουλάπι το οποίο περιέγραψαν τα παιδιά.

Οι αστυνομικοί κατέθεσαν πως τα παιδιά, έμοιαζαν εξαντλημένα και είχαν μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

Στο κανάλι στο Youtube της Μασέλ Χόμπσον είχαν εγγραφεί περισσότεροι από 700.000 χρήστες και ενώ είχε 240 εκατομμύρια θεάσεις. Στα βίντεο, που αναρτούσε, διάρκειας περίπου 12 λεπτών, πρωταγωνιστούσαν τα παιδιά της ενώ έπαιζαν παιχνίδια, μεταμφιέζονταν σε σούπερ ήρωες ή έπαιζαν κυνηγητό με ψεύτικα πιστόλια.