Ο απίστευτος λόγος που μητέρα έκοψε τον λαιμό της νεογέννητης κόρης της

Ο απίστευτος λόγος που μητέρα έκοψε τον λαιμό της νεογέννητης κόρης της

«Άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και έκοψε τον λαιμό του παιδιού»

Ένα φρικτό και αποτρόπαιο έγκλημα ζήλιας έγινε στην Ουκρανία. Μια 21χρονη μητέρα έκοψε τον λαιμό της κόρης της επειδή πίστευε ότι ο άντρας της την αγαπούσε περισσότερο από εκείνη.

Η 21χρονη σκότωσε την κόρη της, την ώρα που ο άντρας της είχε βγει από το διαμέρισμα τους στην πόλη Ρίβνε της Ουκρανίας, για να πετάξει τα σκουπίδια και δεν περίμενε με τίποτα αυτό που θα έβλεπε όταν επέστρεψε.

Ο 26χρονος άνδρας όταν γύρισε σπίτι τους βρήκε την γυναίκα του γεμάτη αίματα στα χέρια και αμέσως έτρεξε στο δωμάτιο του βρέφους να δει εάν είναι καλά, αλλά βρήκε το μωρό αιμόφυρτο και κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

«Βγήκε μόνο για λίγα λεπτά και εκείνη άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και έκοψε τον λαιμό του παιδιού», δήλωσε η Μαρία Μόμοτ, μητέρα του 26χρονου. «Εγώ και ο γιος μου αγαπούσαμε πάρα πολύ το παιδί. Το φροντίζαμε. Εκείνη ζήλευε. Πίστευε ότι ο άντρας της αγαπούσε το παιδί τους περισσότερο από εκείνη. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη στην οικογένειά μας» αναφέρει η Daily Mail, πως ήταν τα λόγια του.

Όταν οι αρχές έφτασαν στο σπίτι η 21χρονη ρώτησε τον σύζυγο της «Γιατί κλαις;». Το όπλο της στυγερής δολοφονίας βρέθηκε στο νεροχύτη με αίματα. «Η μητέρα δεν μπορούσε να εξηγήσει γιατί το έκανε. Δεν μπορούσε καν να θυμηθεί τι έκανε όλη την ημέρα», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Αντον Κρουκ.

Τον περασμένο Νοέμβριο, η παιδοκτόνος προσβλήθηκε από μηνιγγοεγκεφαλίτιδα, φλεγμονή του εγκεφάλου και πιστεύεται πως αυτό το γεγονός επηρέασε την υγεία της.

Η 21χρονη υπεβλήθη σε θεραπεία και πήρε εξιτήριο από την ψυχιατρική κλινική μετά την γέννηση της κόρης της, καθώς οι γιατροί θεωρούσαν πως είναι υγιής. Τώρα θα υποβληθεί σε ψυχιατρική αξιολόγηση.