Υποψίες για δολοφονία του μοντέλου «μπούνγκα μπούνγκα» με ραδιενεργές ουσίες

Υποψίες για δολοφονία του μοντέλου «μπούνγκα μπούνγκα» με ραδιενεργές ουσίες

Μυστήριο γύρω από τον θάνατο της Ιμάν Φαντίλ, που ήταν μάρτυρας στη δίκη για το σκάνδαλο

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο της Ιμάν Φαντίλ πρώην μοντέλου και μάρτυρα στη δίκη εναντίον του Σίλβιο Μπερλουσκόνι για το σκάνδαλο του «μπούνγκα μπούνγκα»ενώ ο ιταλικός Τύπος γράφει για ενδεχόμενο δηλητηρίασής της με ραδιενεργές ουσίες.

Η 33χρονη Ιμάν Φαντίλ  όπως αναφέρει το Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων εισήχθη στο νοσοκομείο στις 29 Ιανουαρίου στην περιοχή του Μιλάνου και πέθανε την 1η Μαρτίου, όπως δήλωσε ο εισαγγελέας του Μιλάνου Φρανσέσκο Γκρέκο, ανακοινώνοντας την έναρξη της έρευνας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Corriere della Sera, στο νοσοκομείο όπου εισήχθη η νεαρή γυναίκα διεξάγονται έρευνες για τα αίτια της επιδείνωσης της υγείας της και, αφού δεν βρήκαν τίποτα, έστειλαν τα δείγματα σε ειδικευμένο εργαστήριο στην Παβία.

Επικαλούμενη ανώνυμες πηγές, η εφημερίδα γράφει ότι τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν στις 6 Μαρτίου, πέντε ημέρες μετά το θάνατο της νεαρής γυναίκας, και δείχνουν ότι ο θάνατος της προήλθε «από μείγμα ραδιενεργών ουσιών που δεν είναι δυνατό να βρεθούν συνήθως στο εμπόριο». Σύμφωνα με τον Πάολο Σεβεζι, συνήγορο της Ιμάν Φαντίλ, το άτυχο μοντέλο φέρεται να του είπε «ότι φοβόταν ότι θα δηλητηριαστεί», όπως δήλωσε στο πρακτορείο AGI.

«Λυπάμαι όταν μια νέα πεθαίνει. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ αυτό το πρόσωπο και ποτέ δεν του μίλησα» δήλωσε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. «Αυτό που έχω διαβάσει για τις δηλώσεις του πάντα με έκανε να πιστεύω ότι αυτά ήταν κατασκευασμένα και παράλογα πράγματα».

Παρακαλούμε περιμένετε ...