Αναπαρέστησε τις «50 αποχρώσεις του γκρι» και βρέθηκε δεμένη σε αυτοκίνητο

Αναπαρέστησε τις «50 αποχρώσεις του γκρι» και βρέθηκε δεμένη σε αυτοκίνητο

Δεν πίστευαν αυτά που άκουγαν οι αστυνομικοί

Ένα απίστευτο περιστατικό κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι αστυνομικοί στην Ισπανία. Πριν από μερικές μέρες στην περιοχή Τενερίφη, ένας πολίτης από δημοφιλή παραλία γυμνιστών ανέφερε το ασταμάτητο κορνάρισμα ενός αυτοκινήτου που ήταν στο σημείο.

Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο όπου βρήκε μια γυναίκα δεμένη στο αυτοκίνητο της. Οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι και δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτά που άκουσαν μετά.

Αφού την έλυσαν την ρώτησαν ποιος την είχε δέσει ωστόσο η απάντηση σίγουρα δεν ήταν αυτή που περίμεναν. Όπως αναφέρει το the local es, νεαρή γυναίκα δήλωσε πως δεν είχε πέσει θύμα ληστείας ή επίθεσης αλλά είχε δέσει από μόνη της τα χέρια της και τον λαιμό της στο κάθισμα, προσπαθώντας να αναπαραστήσει την πρωταγωνίστρια της ταινίας «50 αποχρώσεις του γκρι».

Η αστυνομία αρχικά δεν πίστεψε την νεαρή γυναίκα, εκείνη όμως τους εξήγησε πως ο έκανε για προσωπική της ευχαρίστηση αλλά τελικά δεν μπορούσε να λυθεί και πατούσε επίμονα την κόρνα για να την σώσει κάποιος.

Τελικά, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς αντιμετώπιζε εξαιτίας των δεσμών αναπνευστικά προβλήματα, αλλά η περιπέτεια της είχε αίσιο τέλος. Το περιστατικό συνέβη οντά στην παραλία Τερεσίτας του ισπανικού θερέτρου των Καναρίων Νήσων, η οποία και θεωρείται ως σημείο συνάντησης διάφορων τουριστών που επιθυμούν ελεύθερες ερωτικές συνευρέσεις.