Η οικογένεια του Λουκ Πέρι τον αποσύνδεσε από την μηχανική υποστήριξη

Η οικογένεια του Λουκ Πέρι τον αποσύνδεσε από την μηχανική υποστήριξη

Σε δύσκολη θέση βρέθηκε η οικογένεια του ηθοποιού

Σε δύσκολη θέση βρέθηκε η οικογένεια του ηθοποιού Λουκ Πέρι. Ο γνωστός ηθοποιός μετά το βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη ήταν συνδεδεμένος με μηχανήματα, αλλά εξ αρχής φάνηκε πως δεν υπήρχε ελπίδα για κάποια θετική εξέλιξη.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Mirror, η οικογένεια του κλήθηκε να πάρει την απόφαση εάν θα τον αποσυνδέσει ή όχι από τα μηχανήματα υποστήριξης.

Ο ηθοποιός ήταν συνδεδεμένος με την ελπίδα ότι ο εγκέφαλος του θα επανέλθει, ωστόσο από νωρίς φάνηκε πως τελικά δεν υπάρχει ελπίδα αισιοδοξίας και η οικογένεια έπρεπε να διαλέξει αν θα τον αφήσει να πεθάνει με φυσικό τρόπο.

Πηγή από την οικογένεια δήλωσε στην US Weekly: «Η οικογένεια του Luke ήλπιζε ότι μετά από 48 ώρες θα τον έβγαζε από τα μηχανήματα αλλά εκείνος δεν συνήλθε ποτέ. Ήταν συντριπτικό για την οικογένεια να πάρει αυτή την απόφαση».

Τελικά μετά από τα όσα άκουσαν από τους γιατρούς, ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα και αφού πέρασαν 48 ώρες, η οικογένεια αποφάσισε να τον αποσυνδέσει. Μαζεύτηκαν όλοι μαζί γύρω από το κρεβάτι του, σε αυτό το τραγικό τελευταίο αντίο.