Καταγγέλλουν γάμο με τον Μάικλ Τζάκσον στα 7 τους χρόνια και βιασμούς

Καταγγέλλουν γάμο με τον Μάικλ Τζάκσον στα 7 τους χρόνια και βιασμούς

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για όσα συνέβαιναν στην Neverland

Είναι ένας θρύλος της μουσικής, που σίγουρα άφησε το σημάδι του στην μουσική σκηνή. 10 χρόνια μετά τον θάνατο του «βασιλιά» της ποπ, Μάικλ Τζάκσον, οι κατηγορίες για την σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αγοριών, επέστρεψαν ξανά στο φως της δημοσιότητας με τις λεπτομέρειες να είναι σίγουρα ανατριχιαστικές.

Αφορμή για να επανέλθουν οι φήμες, είναι το αμφιλεγόμενο ντοκιμαντέρ της HBO, «Leaving Neverland», του οποίου το πρώτο μέρος προβλήθηκε χθες παρά τις έντονες αντιδράσεις της οικογένειας του pop star και και του πανίσχυρου οικονομικά ιδρύματος που διαχειρίζεται την περιουσία του.

Μέχρι να προβληθεί το ντοκιμαντέρ, τα αμερικάνικα ΜΜΕ, έδιναν μερικές λεπτομέρειες από τα όσα ισχυρίζονται ο 36χρονος σήμερα Γουέιντ Ρόμπσον και ο 40χρονος Τζέιμς Σέιφτσακ.

Και οι δυο άντρες, ισχυρίζονται πως ο Τζάκσον ξεκίνησε να τους κακοποιεί όταν ήταν παιδιά, κατά την διαμονή τους στη Neverland, τόσο με τις οικογένειες τους όσο και χωρίς.

Οι καταθέσεις μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους και από αυτές αν ισχύον τα όσα λένε προκύπτει πως ο τραγουδιστής είχε έναν τρόπο να τους πείθει ότι όσα γίνονται δεν είναι κάτι κακό και να τους δωροδοκεί για να μην αποκαλύψουν τις σχέσεις τους.

Η ιστορία του 40χρονου Σέιφτσακ

Ο 40χρονος πλέον Σέιφτσακ γνώρισε τον Μάικλ Τζάκσον όταν πρωταγωνίστησε σε ένα διαφημιστικό της Pepsi το 1986, σε ηλικία μόλις 7 ετών.

Ο pop star προσκάλεσε τόσο εκείνον, όσο και την οικογένεια του να ταξιδέψουν μαζί του σε μια περιοδεία και τότε ξεκίνησε η σεξουαλική τους σχέση, όταν τον έμαθε πως να αυνανίζεται.

«Μου το παρουσίασε ως κάτι που κάνουν όλοι και κάτι που θα απολάμβανα. Ήταν ένας τρόπος για να δεθούμε παραπάνω. Η περιοδεία ήταν η αρχή αυτής της σεξουαλικής σχέσης, που θύμιζε τη σχέση ζευγαριού», εξηγεί ο Σέιφτσακ.

Ο 40χρονος άνδρας ισχυρίζεται πως μάλιστα οι δυο τους παντρεύτηκαν κρυφά και δείχνει ένα κουτί γεμάτο όπως ισχυρίζεται με κοσμήματα που του έδωσε ο Τζάκσον.

«Ήμασταν σαν ένα παντρεμένο ζευγάρι. Και λέω παντρεμένο επειδή κάναμε κάτι σαν γάμο. Η τελετή έλαβε χώρα στην κρεβατοκάμαρά του Τζάκσον, και μάλιστα είχαμε ανταλλάξει και όρκους», εξήγησε.

Πήγαινε μάλιστα συχνά σε κοσμηματοπωλεία και του αγόραζε δώρα τα οποία εξηγούσε πως προοριζόταν για μια γυναίκα.

«Μου ζητούσε να τα δοκιμάζω λέγοντας στον κοσμηματοπώλη ότι το μικρό μου χέρι είναι πιο κοντά στο γυναικείο. Μου άρεσαν πολύ τα κοσμήματα και με επιβράβευε με αυτά μετά από κάθε σεξουαλική πράξη».

Ο Σέιφτσακ μάλιστα ισχυρίζεται πως ο Μάικλ Τζάκσον τον είχε «εκπαιδεύσει» πως να καλύπτει τα ίχνη του σε περίπτωση που τους έπιαναν κυρίως όταν έμεναν σε ξενοδοχεία και όχι στην Neverland.

«Κάναμε μαζί ασκήσεις ετοιμότητας. Παριστάναμε ξαφνικά ότι κάποιος ερχόταν και προσπαθούσαμε να ντυθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και χωρίς καθόλου θόρυβο. Ήταν πολύ σημαντικό να μην καταλάβαινε κανείς τι κάναμε. Ήταν το μεγάλο μας μυστικό. Μου έλεγε συνέχεια ότι, αν μας έπιαναν, η δική του ζωή αλλά και η δική μου θα καταστρέφονταν».

Η ιστορία του 36χρονου Ρόμπσον

Ο Γουέιντ Ρόμπσον από την άλλη γνώρισε τον Μάικλ, όταν ήταν 5 χρονών. Ο ίδιος ήταν χορευτής, τον θαύμασε και δήλωσε συμμετοχή σε ένα διαγωνισμό που είχε ως έπαθλο συμμετοχής την γνωριμία με τον διάσημο pop star.

Το 1990, όταν ο Ρόμπσον ήταν περίπου 8 ετών, η οικογένεια του ήρθε ξανά σε επαφή με τον Τζάκσον κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο Λος Άντζελες. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ρόμσπον, ο τραγουδιστής έπεισε την μητέρα του να αφήσει τον γιο της μόνο μαζί του και εκείνοι να κάνουν διακοπές στο Γκραν Κάνιον.

Τότε σύμφωνα με τα λεγόμενα του ο τραγουδιστής τον φίλησε και του έκανε στοματικό σεξ «Ο Θεός μας έφερε κοντά. Είμαστε φτιαγμένοι για να είμαστε μαζί. Με αυτόν τον τρόπο εκφράζουμε την αγάπη μας».

Από την άλλη και ο ίδιος όπως λέει είχε μια παρόμοια εμπειρία με αυτή του Σέιφτσακ, όπου ο τραγουδιστής τον απειλούσε να μην μάθει τίποτα κανένας για εκείνους καθώς θα χώριζαν και δεν θα έβλεπαν ποτέ ξανά ο ένας τον άλλο και θα έμπαιναν φυλακή γιατί αυτό που έκαναν ήταν παράνομο.

Όταν ο Ρόμπσον ήταν 9 χρονων, η οικογένεια του μετακόμισε από την Αυστραλία στο Λος Άντζελες για να είναι κοντά στον Μάικλ Τζάκσον.

Τότε ο 9χρονος συνειδητοποίησε πως ο τραγουδιστής είχε έρθει κοντά με τον Μακόλεϊ Κάλκιν  που πρωταγωνιστούσε στις ταινίες «Μόνος στο σπίτι».

«Αυτή η εμπειρία ήταν πολύ δύσκολη για μένα. Ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκα αντιμέτωπος με τον νέο φίλο του Τζάκσον, τον Κάλκιν. Ο Μακόλεϊ είχε πάρει την θέση που είχα εγώ. Βρισκόταν στο πλευρό του Μάικλ κάθε στιγμή. Ξαφνικά βρέθηκα στο περιθώριο αφού δεν ήμουν πια ο αγαπημένος του. «Ήταν πολύ μπερδεμένη περίοδος. Ένα νέο άτομο μοιραζόταν πια μυστικά με τον Μάικλ, όπως έκανα παλιά εγώ. Ήταν ξεκάθαρο για μένα. Υπήρχαν πολλά συναισθήματα ζήλιας, πόνου και σύγχυσης».

Ο Μάικλ δεν δίστασε μάλιστα να ζητήσει από την μητέρα του να μείνει μαζί του ο Ρόμπσον για έναν χρόνο.

«Ο Μάικλ μου είπε, "θα μου αφήσεις τον μικρό για ένα χρόνο;" Μπορώ να κάνω θαύματα για την καριέρα του. Θα τον εκπαιδεύσω στον χορό, θα κάνουμε πολλά πράγματα μαζί» αποκαλύπτει η Τζόι, και συμπληρώνει ότι η ίδια αρνήθηκε κατηγορηματικά. Αυτό όμως δεν πτόησε τον Τζάκσον.

Μετά από πολλές απορρίψεις ο τραγουδιστής συνέχισε να τη ρωτά και να επιμένει. Η ίδια του απαντούσε ότι αυτό είναι αδύνατο, ότι επρόκειτο για ένα παιδί που έπρεπε να είναι κοντά στους γονείς του.

Μετά από αλλεπάλληλες αρνήσεις ο τραγουδιστής την κοίταξε βλοσυρός και της είπε «παίρνω πάντα αυτό που θέλω» όπως τόνισε.