Έκανε σεξ με τον 13χρονο μαθητή της ενώ παρακολουθούσε κι άλλος μαθητής

Έκανε σεξ με τον 13χρονο μαθητή της ενώ παρακολουθούσε κι άλλος μαθητής

Απίστευτες αποκαλύψεις για την ασυγκράτητη δασκάλα

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις για την ασυγκράτητη δασκάλα Μπρίτανι Ζαμόρα, που είχε σεξουαλικές συνευρέσεις με τον 13χρονο μαθητή της στην Αριζόνα των ΗΠΑ.

Η 28χρονη δασκάλα καταδικάστηκε και φυλακίστηκε τον Μάρτιο του 2018, ωστόσο τα στοιχεία από την έρευνα της αστυνομίας έφερε τώρα στη δημοσιότητα η  εφημερίδα Arizona Republic.

Από τις καταθέσεις του μαθητή προκύπτει πως οι δυο τους έκαναν σεξ, ενώ στην τάξη ήταν και ένας συμμαθητής τους, ο οποίος φύλαγε «τσίλιες».  Σε άλλη περίπτωση, τον άγγιζε σε επίμαχα σημεία στο γραφείο της ενώ ήταν όλοι οι μαθητές στην τάξη.

Η σχέση δασκάλας - μαθητή, περιοριζόταν για καιρό σε μηνύματα, ώσπου ένα βράδυ που εκείνος ήταν στο σπίτι της γιαγιάς του και του παππού του αν θέλει να περάσει να του δείξει πόσο τον αγαπάει. Ο μαθητής δέχτηκε και κατέληξαν να κάνουν στοματικό σεξ μέχρι που τους διέκοψε ένα τηλεφώνημα από τον άντρα της 28χρονης.

«Έλεγε πως ήθελε να μου πάρει... και ότι το πράμα μου είναι πολύ μεγάλο και τέτοια πράγματα», είπε το αγόρι στην κατάθεσή του.

Η δασκάλα όμως δεν πτοήθηκε και το επόμενο βράδυ φώναξε τον μαθητή ξανά στο αμάξι της όπου έκαναν σεξ. Οι δυο τους μάλιστα έκαναν σεξ και μέσα στο σχολείο, ενώ αντάλλαζαν και ερωτικά ραβασάκια μεταξύ τους, αλλά και γυμνές φωτογραφίες στα social media σύμφωνα με την ηχογραφημένη κατάθεση του ανήλικου μαθητή.

Η Μπρίτανι, είχε ζητήσει τον ανήλικο να μην πει τίποτα σε κανέναν, εκείνος όμως το είπε σε έναν συμμαθητή του ο οποίος κατέληξε να τους φιλάει τσίλιες την ώρα που έκαναν σεξ μέσα στο σχολείο.

«Απλώς το έκαναν, ήταν πολύ άβολο», είπε το παιδί στους αστυνομικούς.

Μάλιστα η καθηγήτρια του ζήτησε να το ξανακάνει, αλλά εκείνος αρνήθηκε ενώ ισχυρίζεται πως η δασκάλα ποτέ δεν ρίχτηκε και σε εκείνον.