Έκανε… στριπτίζ μέσα σε γεμάτο τρένο για έναν ιδιαίτερο λόγο

Έκανε… στριπτίζ μέσα σε γεμάτο τρένο για έναν ιδιαίτερο λόγο

Επιβάτης της αμαξοστοιχίας κατέγραψε το παράξενο περιστατικό

Έκπληκτοι οι επιβάτες ενός τρένου στο Λονδίνο, είδαν έναν συνεπιβάτη τους να γδύνεται χωρίς κανέναν ενδοιασμό και να μένει έτσι, μέχρι να επέμβουν δύο αστυνομικοί, οι οποίοι τον κατέβασαν από την αμαξοστοιχία και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, επικαλούμενοι μαρτυρίες, ξαφνικά ο άνδρας κατέβασε πρώτα το παντελόνι του και το εσώρουχό του μέχρι τους αστραγάλους του και στη συνέχεια έβγαλε και το πουκάμισο που φορούσε, μένοντας εντελώς γυμνός. Αμέσως, όλοι οι επιβάτες κινήθηκαν προς την μία πλευρά του βαγονιού, άλλοι με εμφανή αμηχανία και άλλοι γελώντας, αφήνοντας τον μόνο, με την πλάτη γυρισμένη προς αυτούς, στην άλλη άκρη του βαγονιού.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο άνδρας είχε μαζί του ένα μπουκάλι, μέσα στο οποίο κατούρησε, ενώ στη συνέχεια έβαλε το χέρι του στα οπίσθιά του. Κάποιος από τους επιβάτες κάλεσε με το κινητό του την Αστυνομία, άνδρες της οποίας μπήκαν στο βαγόνι στην επόμενη στάση και τον απομάκρυναν. Το σπάνιο περιστατικό κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του ένας από τους επιβάτες.

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε στην ιστοσελίδα της η Daily Mail: