20χρονη κατέληξε σε αναπηρικό αμαξίδιο από ένα σκουλαρίκι στη μύτη

20χρονη κατέληξε σε αναπηρικό αμαξίδιο από ένα σκουλαρίκι στη μύτη

Η απίστευτη περιπέτεια της νεαρής κοπέλας

Η νεαρή κοπέλα δεν ανησύχησε, τον περασμένο Ιούλιο, όταν το piercing που είχε κάνει στη μύτη της άρχισε να πρήζεται και να ματώνει. Η 20χρονη, Layane Dias, δεν έδωσε σημασία ούτε όταν άρχισε να έχει έντονους πόνους στα πόδια.

«Νόμιζα πως ήταν κάποιο σπυράκι, αλλά είχα και πυρετό. Το αντιμετώπισα μόνη μου, του έβαζα αλοιφή για μία εβδομάδα και έφυγε» ανέφερε η ίδια στην εφημερίδα Sun.

Οι γιατροί δεν μπορούσαν να δώσουν στη νεαρή Βραζιλιάνα απάντηση για το τις συμβαίνει και ο προβληματισμός τους ήταν έντονος ενώ οι εξετάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί έδειχναν πως είχε βακτηριακή λοίμωξη από σταφυλόκοκκο.

Έπειτα από ερώτηση των γιατρών τους ενημέρωσε πως είχε κάνει piercing στη μύτη. Ο πόνος στα πόδια της μεγάλωνε και εξελισσόταν σε μούδιασμα σε όλο της το σώμα μέχρι που σταμάτησε να περπατά.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μπραζίλια, όπου η μαγνητική τομογραφία έδειξε πως είχε μισό λίτρο πύον που πίεζε τρεις σπονδύλους, στη σπονδυλική της στήλη και κρίθηκε επείγουσα η μεταφορά της στο χειρουργείο.

Ο χειρουργός Oswaldo Riberio Marquez είπε πως δεν είχε δει ποτέ ξανά τέτοια μόλυνση να προκαλείται από piercing.

Το χειρουργείο εμπόδισε την εξάπλωση της μόλυνσης όμως η Layane δεν μπόρεσε να ανακτήσει τον έλεγχο των ποδιών της.

Δύο μήνες μετά, και αφού η Layane βγήκε από το νοσοκομείο ενημερώθηκε πως το ενδεχόμενο να μείνει για πάντα σε αναπηρικό αμαξίδιο ήταν πολύ πιθανό.

«Στην αρχή, ήταν πολύ στενάχωρη η κατάσταση. Η ζωή μου άλλαξε πολύ αλλά ήμουν χαρούμενη που τουλάχιστον είχα βγει από το νοσοκομείο» αφηγείται. «Γνώρισα άλλους νέους σε αμαξίδιο και είδα πως μπορώ να είμαι χαρούμενη κι έτσι. Πρέπει να βλέπουμε τις ουλές μας ως κάτι όμορφο» έγραψε στο Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφία με τη γυμνή της πλάτη, στην οποία φαίνεται το σημάδι από το χειρουργείο. «Γιατί, πιστέψτε με, οι νεκροί δεν αποκτούν ουλές. Μία ουλή σημαίνει: Επέζησα» λέει η νεαρή κοπέλα για την περιπέτεια που πέρασε.