Οικονομολόγος έμεινε τελείως γυμνή για το Brexit

Οικονομολόγος έμεινε τελείως γυμνή για το Brexit

«Το Brexit αφήνει γυμνή τη Βρετανία» είχε τη φράση γραμμένη στο σώμα της

Ο δημοσιογράφος στο ραδιόφωνο του BBC, John Humphrys έζησε το σοκ της ζωής του το πρωί της Παρασκευής όταν τη στιγμή που έπαιρνε συνέντευξη από οικονομολόγο του Πανεπιστημίου του Cambridge, είδε ξαφνικά να πετάει τα ρούχα της.

Η Δρ. Victoria Bateman η οποία δίνει τακτικά διαλέξεις όπως την γέννησε η μαμά της, εξέπληξε τον βετεράνο οικοδεσπότη όταν αμφισβήτησε και στη συνέχεια προκάλεσε τον πολιτικό Jacob Rees-Mogg σε ένα ντιμπέιτ για το Brexit χωρίς τίποτα να τους χωρίζει- και με το τίποτα εννοεί τα ρούχα.

Ο δημοσιογράφος, όταν είδε την συνεντευξιαζόμενη να ξεκουμπώνει τα ενδύματά της και να τα ρίχνει στο πάτωμα, είπε με έκπληξη «ω, βλέπω είσαι γυμνή» συμπληρώνοντας προς τους ακροατές πως η δόκτορ έχει τη φράση «το Brexit αφήνει γυμνή τη Βρετανία» γραμμένο στο σώμα της.

Δεν είναι γνωστό αν το BBC γνώριζε ότι η Δρ. Bateman σκόπευε να μείνει γυμνή κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Η ίδια πάντως έφτασε στον ραδιοφωνικό σταθμό φορώντας ένα παλτό το οποίο στη  συνέχεια άφησε να πέσει στο πάτωμα μπροστά στον ανυποψίαστο Humphrys.

O John Humphrys
Από παλαιότερη γυμνή δήλωση