Αδελφές έβαλαν στοίχημα για το ποια θα κάνει πρώτη σεξ με τον πατέρα τους

Αδελφές έβαλαν στοίχημα για το ποια θα κάνει πρώτη σεξ με τον πατέρα τους

Τέλεσαν μέχρι και γάμο

Η υπόθεση είναι άκρως αρρωστημένη. Μια νεαρή γυναίκα, 21 ετών κατηγορείται για αιμομιξία καθώς κατηγορείται ότι έβαλε... στοίχημα με την ετεροθαλή αδελφή της για το ποια θα έκανε πρώτη σεξ με τον πατέρα τους.

Η Samantha Kershner και ο 39χρονος πατέρας της Travis Fieldgrove συνελήφθησαν πριν μερικές ημέρες στο Hastings της Νεμπράσκα των ΗΠΑ, έπειτα από καταγγελία στην αστυνομία για τη σεξουαλικής τους σχέση, σύμφωνα με το Omaha World-Herald.

Σύμφωνα με την αστυνομία το αρρωστημένο δίδυμο, παραδέχτηκε ότι «συνδέονται ρομαντικά και σεξουαλικά», ενώ γνωρίζουν πως συνδέονται με εξ αίματος συγγένεια. Πατέρας και κόρη μάλιστα, έφτασαν στο σημείο ακόμα και να παντρευτούν - ένα μόλις μήνα μετά την έρευνα της αστυνομίας.

Οι δυο τους, γνωρίστηκαν για πρώτη φορά πριν από τρία χρόνια όταν η Kershner ζήτησε από τη μητέρα της να της αποκαλύψει ποιος είναι ο πατέρας της. Η συνάντηση έγινε και αρχικά η σχέση τους ήταν η δέουσα, αυτή του πατέρα και της κόρης. Όπως ομολόγησαν στην αστυνομία, ήρθαν πιο κοντά τον Σεπτέμβριο του προηγούμενου έτους, τότε που η σχέση τους έγινε σεξουαλική. Η νεαρή αποκάλυψε μάλιστα, πως είχε και ανταγωνίστρια, την ετεροθαλή αδελφή της καθώς μάλωναν για το ποια θα κοιμηθεί πρώτη μαζί του!

Αν τελικά καταδικαστούν, κινδυνεύουν με κάθειρξη έως και 8 χρόνια.

Η Samantha Kershner και ο 39χρονος πατέρας της, Travis Fieldgrove

Παρακαλούμε περιμένετε ...