Το δράμα του ηθοποιού από τα «Ατίθασα Νιάτα» που «έφυγε» ξαφνικά

Το δράμα του ηθοποιού από τα «Ατίθασα Νιάτα» που «έφυγε» ξαφνικά

Η αυτοκτονία και η νοσηλεία σε ψυχιατρική κλινική

Θρήνος στο καλλιτεχνικό στερέωμα από τον ξαφνικό θάνατο του ηθοποιού Kristoff St. John, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 52 ετών, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της τραγωδίας. Ο St. John είχε γίνει γνωστός για τη συμμετοχή του στη σαπουνόπερα «Ατίθασα Νιάτα» («Young and the Restless»).

Αμερικανός ηθοποιός, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, «έφυγε» από τη ζωή στο σπίτι του στο Woodland Hills στο Λος Άντζελες, όπως επιβεβαίωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του.

Ο άτυχος ηθοποιός είχε βιώσει πριν μερικά χρόνια μια προσωπική τραγωδία, όταν ο γιος του Julian St. John, από την πρώην σύζυγό του και μποξέρ Mia St. John, έβαλε τέρμα στη ζωή του το 2014 ενώ νοσηλευόταν σε ψυχιατρική κλινική.

Σύμφωνα μάλιστα με το TMZ, ο ηθοποιός είχε τεθεί το 2017 σε 72ωρη επιτήρηση σε ψυχιατρείο, έπειτα από φόβους ότι θα έβαζε τέρμα στη ζωή του κατά την επέτειο θανάτου του γιου του.

Ο ηθοποιός επρόκειτο να παντρευτεί το μοντέλο από τη Ρωσία Kseniya Olegovna Mikhaleva, ενώ έχει άλλα δυο παιδιά, δυο κόρες από τους δυο γάμους του.

Ο St. John, ενσάρκωσε τον ρόλο του «Neil Winters» από το 1991, στην μαραθώνια σειρά του CBS. Ο ηθοποιός είχε προταθεί εννέα φορές για Emmy και είχε λάβει δέκα NAACP Image Awards.

Είχε επίσης συμμετάσχει σε ποικίλες σειρές των '90s, όπως «Martin», «The Cosby Show», «Living Single» και «The Jamie Foxx Show».