Η τρελή αποκάλυψη για το γεύμα που είχε ο επικεφαλής του Twitter με το Zuckerberg

Η τρελή αποκάλυψη για το γεύμα που είχε ο επικεφαλής του Twitter με το Zuckerberg

Η αποκάλυψη έδωσε άφθονο χώρο για σχόλια, παρέχοντας κλεφτές ματιές από την κλειδαρότρυπα στις ζωές των αντισυμβατικών νεαρών που άλλαξαν τη βιομηχανία της τεχνολογίας

Όπως όλα δείχνουν, ο Mark Zuckerberg σέρβιρε κάποτε ως δείπνο στον μεγάλο ανταγωνιστή του, τον διευθύνοντα σύμβουλο του Twitter, Jack Dorsey, μια κατσίκα που είχε σκοτώσει μόνος του!

Αυτό αποκάλυψε πρόσφατα ο ίδιος ο Dorsey, μιλώντας για το εξαιρετικά συμβολικό τραπέζωμα -όπως το είδε- που έλαβε χώρα το 2011, την εποχή που ο Zuckerberg είχε περάσει έναν ολόκληρο χρόνο τρώγοντας αποκλειστικά κρέας από ζώα που σκότωνε μόνος του, βάζοντας μια μεγάλη πρόκληση στον εαυτό του.

Ο Dorsey ισχυρίστηκε πως ο ισχυρός άντρας του Facebook του σέρβιρε την κατσίκα κρύα, κι έτσι αναγκάστηκε να φάει μόνο τη σαλάτα. Αυτά είπε πρόσφατα στο περιοδικό «Rolling Stone» ο 42χρονος σήμερα Dorsey: «Υπήρξε μια χρονιά που έτρωγε μόνο ό,τι σκότωνε ο ίδιος. Μου έφτιαξε κατσίκα για δείπνο. Είχε σκοτώσει την κατσίκα».

Η αποκάλυψη έδωσε άφθονο χώρο για σχόλια, παρέχοντας κλεφτές ματιές από την κλειδαρότρυπα στις ζωές των αντισυμβατικών νεαρών που άλλαξαν τη βιομηχανία της τεχνολογίας.

Δημοσιογράφοι προσπάθησαν να αποσπάσουν ένα σχόλιο του Zuckerberg για το περίεργο συναπάντημα με τον άσπονδο φίλο του, ο εκπρόσωπος Τύπου του Facebook αρνήθηκε ωστόσο να σχολιάσει το οτιδήποτε.

«Του είπα ‘‘πού είναι η κατσίκα;’’, ‘‘είναι στον φούρνο’’», ανακαλεί την εκκεντρική στιχομυθία ο Dorsey, «μετά περιμέναμε κάπου 30 λεπτά. Και μετά είπε ‘‘νομίζω πως έγινε τώρα’’. Πήγαμε στην τραπεζαρία. Έβαλε την κατσίκα κάτω. Ήταν κρύα. Αυτό ήταν αξιομνημόνευτο. Δεν ξέρω αν την ξανάβαλε στον φούρνο. Έφαγα μόνο τη σαλάτα μου»…