Στρίπερ έδειξε το στήθος της σε διευθυντή τράπεζας για να πάρει δάνειο

Στρίπερ έδειξε το στήθος της σε διευθυντή τράπεζας για να πάρει δάνειο

Κρίθηκε αναξιόπιστη ως πελάτης

Η νεαρή Yulia Kuzmina ήθελε απελπισμένα τη χορήγηση δανείου και θα έκανε τα πάντα για να το αποκτήσει, ακόμα και να γδυθεί! Η 20χρονη Ρωσίδα, δε δίστασε να δείξει μέχρι και το στήθος της στον έκπληκτο διευθυντή προκειμένου εκείνος να εγκρίνει το περιβόητο δάνειο μετά την αρχική απόρριψη.

Το περιστατικό, που συνέβη σε υποκατάστημα τράπεζας στο Καζάν, πρωτεύουσα της Δημοκρατίας του Ταταρστάν στη δυτική Ρωσία, καταγράφηκε και σε βίντεο. Σε αυτό φαίνεται η Yulia, η οποία σημειωτέων εργάζεται ως στρίπερ, να συνομιλεί  με τον διευθυντή αξιώνοντας από εκείνον την έγκριση δανείου για την αγορά αυτοκινήτου.

Νωρίτερα, υπάλληλος της τράπεζας, είχε αρνηθεί να δώσει το πράσινο φως στην αίτησή της καθώς κρίθηκε αναξιόπιστη ως πελάτης, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ. Μετά την απόρριψη της αίτησής της, η νεαρή αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα φτάνοντας στο γραφείο του διευθυντή. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, εκείνος φαίνεται να γνέφει αρνητικά και εκείνη σηκώνεται από τη θέση της και αρχίζει να βγάζει τα ρούχα της με αποτέλεσμα να μείνει με τον στηθόδεσμο τον οποίο αφαιρεί για να αποκαλύψει το στήθος της. Ο ανώτερος υπάλληλος, ήρεμα σηκώνεται από τη θέση του και μη εγκρίνοντας τέτοια συμπεριφορά, της δίνει το παλτό και τα ρούχα της και της ζητά να αποχωρήσει.

Το βίντεο αναρτήθηκε στα social media όπου κάνει πάταγο ενώ για την ιστορία, το δάνειο δεν έλαβε ποτέ το οκ.