Παιδικό κάθισμα εκτοξεύτηκε με το μωρό στη μέση του δρόμου

Παιδικό κάθισμα εκτοξεύτηκε με το μωρό στη μέση του δρόμου

Η μητέρα δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό

Μια άκρως εφιαλτική στιγμή έζησε μια μητέρα όταν εκτοξεύτηκε το παιδικό καθισματάκι στο εν κινήσει αυτοκίνητό της όπου καθόταν η κόρη της, στη μέση του δρόμου!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε δρόμο της περιοχής Mankato στη Μινεσότα των ΗΠΑ και καταγράφηκε και σε βίντεο από κάμερα που ήταν τοποθετημένη σε ταμπλό αυτοκινήτου, ο οδηγός του οποίου έσπευσε σε βοήθεια.

Η κάμερα κατέγραψε την τρομακτική σκηνή, τη στιγμή δηλαδή που το κάθισμα πέφτει από το αυτοκίνητο από την πίσω πόρτα του ΙΧ και σκάει στο οδόστρωμα. Ευτυχώς, ο οδηγός που ακολουθούσε σταμάτησε έγκαιρα και βγήκε να απομακρύνει το παιδί. Μάλιστα, ο άντρας, ονόματι Chad Cheddar Mock, φαίνεται να σηκώνει τα χέρια προσπαθώντας να γίνει αντιληπτός από την οδηγό που εκείνη την ώρα δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό. Η μητέρα επέστρεψε στο σημείο πεζή ώστε να βρει την κόρη της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το παιδί ήταν δεμένο στο καθισματάκι αλλά αυτό δεν ήταν στερεωμένο στο κάθισμα του οχήματος. Όπως έγραψε ο Mock στη σελίδα του στο Fscebook, η μικρή δεν έκλαιγε και ήταν ψύχραιμη.