Ζευγάρι έβαλε κάμερες στο ντους για να βλέπουν την νταντά να κάνει μπάνιο

Ζευγάρι έβαλε κάμερες στο ντους για να βλέπουν την νταντά να κάνει μπάνιο

Υπέβαλε μήνυση εναντίον τους

Εργαζόταν στο σπίτι τους, σε ευκατάστατο προάστιο της Νέας Υόρκης, Lower East Side, και τα αφεντικά της την παρακολουθούσαν σε προσωπικές της στιγμές. Η Vanessa Rivas ισχυρίζεται ότι το ζευγάρι που την είχε προσλάβει ως γκουβερνάντα για τα παιδιά του, είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα στο ντους που χρησιμοποιούσε, προκειμένου να τη βλέπουν την ώρα που έκανε μπάνιο και άλλαζε.

Στο πλαίσιο των καθηκόντων της, η Rivas είχε συμφωνήσει να πηγαίνει τα δυο ανήλικα παιδιά των Lauren και Matthew Seltzer στο κολυμβητήριο, με την προϋπόθεση ότι θα χρησιμοποιούσε το μπάνιο τους το οποίο αργότερα θα καθάριζε, σύμφωνα με τα νομικά έγγραφα που έχουν κατατεθεί στο δικαστήριο του Μανχάταν όπου εκδικάζεται η υπόθεση.

Έπειτα από ένα χρόνο στη δούλεψή τους, η Rivas εντόπισε πριν από περίπου ένα χρόνο, τον Ιανουάριο του 2018, μια μικροσκοπική κάμερα στο μπανάκι που συνήθως άλλαζε ρούχα. Η ίδια ενημέρωσε αμέσως τους προϊστάμένούς της για την ανακάλυψή της και εκείνοι «αμέσως έγιναν εχθρικοί απέναντί της» απαιτώντας από εκείνη να τους παραδώσει την κάρτα μνήμης.

Η Rivas μετά το συμβάν παραιτήθηκε και υπέβαλε μήνυση, σύμφωνα με τη NewYorkPost.