Φόβοι ότι είναι μη-αντιστρέψιμη η υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ

Καμία εξέλιξη δεν εμφανίζει η κατάσταση της υγείας του πρωταθλητή της Formula 1, Michael Schumacher. Οι γιατροί εκφράζουν φόβους ότι μπορεί να παραμείνει σε κατάσταση φυτού για πάντα.

Σημειωτέον ότι τις τελευταίες έξι εβδομάδες δεν έχει υπάρξει κανένα ιατρικό ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας του Γερμανού πρωταθλητή.

Η εκπρόσωπος της οικογένειας, Σαμπίνε Κεμ είχε αναφέρει ότι ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα Ι, βρίσκεται στη φάση αφύπνισης από το τεχνητό κώμα και "δείχνει να έχει στιγμές συνείδησης και αφύπνισης».

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, ο Δρ. Αντρέας Τσίγκερ, του Ευαγγελικού Νοσοκομείου στο Ολντενμπουργκ της Γερμανίας, δήλωσε στο γερμανικό περιοδικό Focus ότι “είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς πότε ένας ασθενής με βαριά εγκεφαλικά τραύματα μπορεί να ξυπνήσει”.

“Οσο όμως περνά ο καιρός και παραμένει σε αυτή την κατάσταση τότε συμπεραίνουμε ότι η ζημιά στον εγκέφαλο είναι πάρα πολύ μεγάλη και σοβαρή”, πρόσθεσε. 

Ο 45χρονος Γερμανός πρωταθλητής νοσηλεύεται από τις 29 Δεκεμβρίου στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ της Γαλλίας ύστερα από ατύχημα που είχε στις γαλλικές Αλπεις.