Εκτέλεσαν τον Κινέζο «Τζακ αντεροβγάλτη»

Εκτέλεσαν τον Κινέζο «Τζακ αντεροβγάλτη»

Βίαζε και ακρωτηρίαζε τα θύματά του

Ένας Κινέζος κατά συρροή δολοφόνος που καταδικάστηκε σε θάνατο για τη δολοφονία 11 κοριτσιών και γυναικών μεταξύ 1988 και 2002, εκτελέστηκε χθες.

Σύμφωνα με το BBC, δεν έγινε σαφές με τι τρόπο έφυγε από τη ζωή ο θανατοποινίτης, αν και οι θανατικές ποινές στην Κίνα εκτελούνται κατά κύριο λόγο με θανατηφόρο ένεση ή με εκτελεστικό απόσπασμα.

Ο Gao Chengyong, που ονομάστηκε από τα μίντια της χώρας του ως «Τζακ ο αντεροβγάλτης», ακολούθησε τα θύματά του στο σπίτι τους όπου έκανε τις φρικτές πράξεις του. Αφού βίαζε και δολοφονούσε τα θύματά του, στη συνέχεια έκοβε το λαιμό τους και ακρωτηρίαζε το σώμα τους.

Ο Gao, ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά, συνελήφθη το 2016 στο μανάβικο που διατηρούσε στο Baiyin, επαρχία Gansu. Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του έπειτα από μια σειρά από τεστ DNA.

Όπως γράφει το BBC, ο Gao διέπραξε τον πρώτο του φόνο το 1988, τη χρονιά που γεννήθηκε ο πρώτος του γιος. Θύμα του μια 23χρονη γυναίκα η οποία βρέθηκε νεκρή με τουλάχιστον 26 μαχαιριές. Ο αιμοσταγής δολοφόνος, συνήθιζε μάλιστα να ακρωτηριάζει τα γεννητικά όργανα των θυμάτων του - το νεαρότερο θύμα του ήταν μόλις 8 ετών.