15χρονος έκανε βουτιά θανάτου και η μητέρα του τον επευφημούσε

15χρονος έκανε βουτιά θανάτου και η μητέρα του τον επευφημούσε

Το τραγικό συμβάν καταγράφηκε σε βίντεο

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας 15χρονος έπειτα από αποτυχημένη απόπειρα πτώσης με αυτοσχέδιο αλεξίπτωτο, από μπλοκ πολυκατοικιών στην Ουκρανία.

Το τρομακτικό περιστατικό κατέγραψε βίντεο που δείχνει τον Bogdan Firsov να πραγματοποιεί άλμα από τον 14ο όροφο, στην ουκρανική πόλη Makiivka.

Το παράτολμο εγχείρημα του άτυχου νέου, παρακολουθούσαν αρκετοί παρευρισκόμενοι ανάμεσά τους και η μητέρα του, που μάλιστα λέγεται ότι τον ενθάρρυναν καθώς ετοιμαζόταν να δοκιμάσει το αυτοσχέδιο αλεξίπτωτο του, γράφει η dailymail.

Το απόσπασμα, δείχνει τον 15χρονο με τα χέρια ανοιχτά στην κορυφή του κτιρίου και καθώς πέφτει, φαίνεται το αλεξίπτωτο αλλά δεν ανοίγει με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο από ύψος 43 μέτρων.

«Ένα πλήθος ανθρώπων βρισκόταν εκεί και κανείς δεν προσπάθησε να τον σταματήσει. Απλά τον κατέγραφαν σε βίντεο», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

«Οι άνθρωποι έχουν χάσει κάθε κοινή λογική», συμπλήρωσε. Σύμφωνα με ειδικούς πάντως, ακόμη και αν το αλεξίπτωτο άνοιγε σωστά, ο άτυχος νέος δε θα γλίτωνε καθώς το χαμηλότερο δυνατό ύψος για ένα άλμα με αλεξίπτωτο είναι 70 μέτρα.