Μητέρα βιάστηκε και το πτώμα της κατασπαράχθηκε από ζώα

Μητέρα βιάστηκε και το πτώμα της κατασπαράχθηκε από ζώα

Την στραγγάλισαν με μία ζώνη «επειδή δεν ήθελαν να τιμωρηθούν», όπως είπαν

Μια άκρως ανατριχιαστική υπόθεση απασχολεί την κοινή γνώμη της Ρωσίας, με το βιασμό μιας γυναίκας και τη κατασπάραξη της σορούς της από άγρια ζώα. Η 28χρονη Anastasia Orlova μητέρα δυο παιδιών, έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από τρια ανήλικα αγόρια ηλικίας 14, 15 και 16, κατά την επιστροφή της στο σπίτι της.

Υπολείμματα του άψυχου σώματος της τραγικής γυναίκας, εντοπίστηκαν σε δασώδη περιοχή στις παρυφές της πόλης Μιλέροβο στην περιοχή Ροστόφ, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας, ανέφερε στις αρχές την εξαφάνισή της και μια ημέρα αργότερα έπειτα από εκτεταμένες έρευνες και εθελοντών, εντοπίστηκε ένα γυναικείο πτώμα σχεδόν καλυμμένο από χιόνι. Το πρόσωπό της ήταν σοβαρά παραμορφωμένο και τα πόδια της είχαν κατασπαραχθεί από  «άγρια ζώα»- δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για σκυλιά ή λύκους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι τρεις νέοι χτύπησαν την άτυχη 28χρονη στο κεφάλι, την βίασαν ενώ ήταν ακόμα ζωντανή και στη συνέχεια την στραγγάλισαν με μία ζώνη «επειδή δεν ήθελαν να τιμωρηθούν», όπως είπαν.

Τέλος την παράτησαν σε ένα ακόμα πιο απομακρυσμένο σημείο, για να την φάνε τα άγρια ζώα.