Διέρρευσε ροζ βίντεο με δυο βουλευτές να κάνουν σεξ στις τουαλέτες της Βουλής

Διέρρευσε ροζ βίντεο με δυο βουλευτές να κάνουν σεξ στις τουαλέτες της Βουλής

Πέρασαν την πολιτική συνεργασία σε άλλο επίπεδο…

Σε άλλο επίπεδο πέρασαν την… πολιτική συνεργασία δυο βουλευτές στην Ιταλία. Μυστική κάμερα «έπιασε» τους δυο συναδέλφους, ο ένας του κόμματος των Πέντε Αστέρων και της ο άλλος από τη Λέγκα να κάνουν σεξ μέσα στις τουαλέτες του κτιρίου της ιταλικής Βουλής.

Η ιταλική εφημερίδα Il Giornale που δημοσίευσε το θέμα υποστηρίζει ότι έχει στην κατοχή της βίντεο – ντοκουμέντο που όμως δεν θα δημοσιοποιήσει. «Προφανώς ξέρουμε τα ονόματά τους. Δεν θα δημοσιεύουμε, καθώς η ιδιωτικότητα είναι δικαίωμα», σημειώνει η εφημερίδα. Επιπλέον, δεν αποκαλύπτεται ποιος είναι ο υπεύθυνος της βιντεοσκόπησης των ερωτικών πράξεων στο μπάνιο της Βουλής.

Ο διευθυντής της εφημερίδας Il Tempo, Franco Bechis, ισχυρίστηκε ότι οι βουλευτές είναι «ψηλοί και όμορφοι» και ότι όλοι ξέρουν τα ονόματά τους.

Αν και πολλοί έσπευσαν να χαρακτηρίσουν τουλάχιστον ανάρμοστη την πράξη αυτή και να σχολιάσουν το πώς… ξοδεύονται τα λεφτά των Ιταλών φορολογουμένων, ο αντιπρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο Ετόρε Ροζάτο του Δημοκρατικού Κόμματος δεν φαινόταν να έχει πρόβλημα με τα όσα συνέβησαν στις τουαλέτες, λέγοντας ότι οι (πολιτικοί του) αντίπαλοι αξιοποιούν τον χρόνο τους στην τουαλέτα πιο σοφά από το συνηθισμένο. «Επιτέλους, ένας καλός τρόπος να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας εδώ», είπε.