Οικογένεια νοίκιασε σπίτι στο AirBnΒ αλλά αποδείχθηκε οίκος ανοχής

Οικογένεια νοίκιασε σπίτι στο AirBnΒ αλλά αποδείχθηκε οίκος ανοχής

«Μας συμβούλεψαν να είμαστε προσεκτικοί όταν κατεβαίνουμε τις σκάλες για να μην ενοχλούμε τις γυναίκες που εργάζονταν»

Οικογένεια από τη Δανία νοίκιασε διαμέρισμα στο Airbnb για να γιορτάσει τα γενέθλια μέλους της στη Γερμανία, αλλά έπαθαν σοκ όταν διαπίστωσαν πως το σπίτι ήταν οίκος ανοχής και κατάλληλα διακοσμημένος με φετίχ του σεξ.

Η 25χρονη Anna Vigsø και τα δυο αδέλφια της, σχεδίαζαν να περάσουν όμορφα στα 50α γενέθλια της μητέρας τους οπότε και οργάνωσαν ένα ταξίδι στο Αμβούργο.

Κατά την άφιξή τους, οδηγήθηκαν στο ενοικιαζόμενο διαμέρισμα από μια ιερόδουλη η οποία τους έδειξε την κρεβατοκάμαρα που ήταν διακοσμημένη με με μαστίγια και πορνό ταινίες.

«Όταν βγήκαμε από το ταξί, μας υποδέχθηκε μια ιερόδουλη που μας είπε: "αλήθεια θα μείνετε εδώ;"και στη συνέχεια μας έδειξε την πόρτα», δήλωσε η Vigsø.

Όταν μπήκαμε στο μεγάλο υπνοδωμάτιο, είδαμε έναν τεράστιο σταυρό από όπου κρέμονταν μαστίγια και άλλα kinky αξεσουάρ, αφίσες γυμνών γυναικών και πολλές ταινίες πορνό.

«Ήταν σοκαριστικό για εμάς. Αναρωτηθήκαμε τι στο καλό κλείσαμε. Μας συμβούλεψαν μάλιστα να είμαστε προσεκτικοί όταν κατεβαίνουμε κάτω για να μην ενοχλούμε τις γυναίκες που εργάζονταν».

Ωστόσο, τα τρία αδέλφια και η μητέρα τους φαίνεται πως πέρασαν υπέροχα στο Αμβούργο.

Η νεαρή πάντως επιμένει ότι δεν έγραψε τίποτα η αγγελία στο Airbnb ότι το διαμέρισμα ήταν πορνείο.

Η 25χρονη Anna Vigsø