Συγγνώμη ζητά ο πατέρας του Λουίτζι Ντι Μάιο μετά τις αποκαλύψεις

Συγγνώμη ζητά ο πατέρας του Λουίτζι Ντι Μάιο μετά τις αποκαλύψεις

«Έκανα κάποια λάθη και ζητώ συγγνώμη. Ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά μου και από τους εργάτες που δούλεψαν για την εταιρία μου»

Με βιντεοσκοπημένο μήνυμά του μέσω διαδικτύου, ο Αντόνιο Ντι Μάιο, ο πατέρας του αρχηγού των Πέντε Αστέρων, Λουίτζι Ντι Μάιο, αναφέρεται στις αποκαλύψεις ιταλικής τηλεοπτικής εκπομπής ότι απασχολούσε τέσσερις ανασφάλιστους εργάτες σε οικοδομική εταιρία και ότι σε γεωργική του έκταση υπάρχουν τέσσερα αυθαίρετα κτίσματα.

«Έκανα κάποια λάθη και ζητώ συγγνώμη. Ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά μου και από τους εργάτες που δούλεψαν για την εταιρία μου χωρίς συμβόλαιο» τονίζει ο Αντόνιο Ντι Μάιο. «Λυπάμαι και για τον γιο μου Λουίτζι, τον οποίο προσπαθούν να πλήξουν. Όπως έχει ήδη πει, δεν φταίει σε τίποτα και δεν γνώριζε τίποτα».

Σύμφωνα με τον Τύπο, η εταιρία του Αντόνιο Ντι Μάιο (που είναι, πλέον, ανενεργή), χρωστάει στο ιταλικό δημόσιο εκατόν εβδομήντα έξι χιλιάδες ευρώ. Τώρα, ο απευθείας ενδιαφερόμενος εξηγεί ότι έκανε λάθος να χρησιμοποιήσει ανασφάλιστους εργάτες, αλλά αυτό έγινε διότι ήταν σε δύσκολη θέση και δεν έβρισκε άλλες λύσεις.

Ο Λουίτζι Ντι Μάιο συνεχίζει να δηλώνει ότι δεν γνωρίζει τίποτα σχετικά με την ανασφάλιστη εργασία της εταιρίας του πατέρα του, ούτε για τα αυθαίρετα. Σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica, όμως, ο επικεφαλής των «pεντάστερων» φέρεται να πήρε μέρος, το 2013, σε θερινά δείπνα με φίλους, στην έκταση του πατέρα του, εκεί ακριβώς όπου, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις, χτίστηκαν τέσσερα μικρά αυθαίρετα.