Πίστευε ότι ήταν έγκυος αλλά τελικά ήταν κύστη 26 κιλών!

Πίστευε ότι ήταν έγκυος αλλά τελικά ήταν κύστη 26 κιλών!

«Με τον σύντροφό μου αναρωτιόμασταν εάν ήμουν έγκυος, αλλά τα τεστ ήταν αρνητικά»

Οι γιατροί επέμεναν πως ήταν έγκυος αλλά τελικά αποδείχθηκε πως επρόκειτο για μια κύστη ωοθηκών βάρους 26 κιλών! Η Keely Favell έχασε το ένα τρίτο του βάρους του σώματός της μετά από χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου. Είχε αρχίσει να κερδίζει βάρος ήδη από το 2014, αλλά πήγε να δει γιατρό το 2016, όταν λιποθύμησε ενώ βρισκόταν στη δουλειά της.

Παρά τις επανειλημμένες ιατρικές εξετάσεις, ένας παθολόγος της ανακοίνωσε πως ήταν έγκυος, έγραψε η Favell για την εμπειρία της στο blog της.

«Κοιτάζοντάς με, κάποιος θα υπέθετε ότι ήμουν εννέα μηνών έγκυος, έτσι με παρέπεμψε στο τοπικό νοσοκομείο για υπερηχογράφημα», δήλωσε η 28χρονη από τη Σουάνσι, μιας πόλη στη νότια ακτή της Ουαλίας.

Το υπερηχογράφημα έδειξε ότι υπήρχε μεγάλη ωοθηκική μάζα και τέσσερις εβδομάδες αργότερα προχώρησε σε επέμβαση «όπου έπρεπε να γίνει τομή από το στήθος μέχρι το πυελικό οστό μου, σαν μια ένα παλιομοδίτικη καισαρική». Η εγχείρηση έγινε στο τοπικό νοσοκομείο τον Μάρτιο του περασμένου έτους και αφαιρέθηκε η κύστη την οποία ονόμασε χιουμοριστικά Mr Whippy.

«Με τον σύντροφό μου Jamie Gibbins, αναρωτιόμασταν εάν ήμουν έγκυος, αλλά τα τεστ ήταν αρνητικά», είπε στο BBC και συμπλήρωσε ότι δεν μπορούσε να κάνει και τα πιο απλά πράγματα, όπως «να οδηγήσω το αυτοκίνητό μου ή να ανέβω σκάλες».