Ο 20χρονος που μετατρέπει τη σκόνη στα τζάμια των αυτοκινήτων σε τέχνη

Ο 20χρονος που μετατρέπει τη σκόνη στα τζάμια των αυτοκινήτων σε τέχνη

Τα σχέδιά του περιλαμβάνουν από γατόψαρα μέχρι δράκους σε παραδοσιακό στυλ

Μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως «ο βασιλιάς της σκόνης». Ο λόγος για έναν 20χρονο Κινέζο δάσκαλο καλλιτεχνικών που δημιουργεί εντυπωσιακά σχέδια χρησιμοποιώντας ως καμβά τις σκονισμένες γυάλινες επιφάνειες αυτοκινήτων.

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δείχνει τον Du Yueyuan, να κάνει τα «μαγικά» του πάνω σε ένα παρκαρισμένο όχημα χρησιμοποιώντας μπατονέτες και οδοντόβουρτσες. Το βίντεο τραβήχτηκε στις 31 Οκτωβρίου στην πόλη Τσανγκζού.

Τα σχέδιά του περιλαμβάνουν από γατόψαρα μέχρι δράκους σε παραδοσιακό στυλ.

Ξεκινά να ζωγραφίζει με μπατονέτα και μόλις διαμορφώσει το σχέδιο που επιθυμεί χρησιμοποιεί οδοντόβουρτσα για να δημιουργήσει τις απαραίτητες σκιές και να τονίσει τις λεπτομέρειες. Όταν ολοκληρώσει τη δουλειά του καθαρίζει την σκόνη που υπάρχει στην υπόλοιπη επιφάνεια ώστε να δημιουργήσει ένα μαύρο φόντο που θα εκτοξεύσει το έργο του.

Στο συγκεκριμένο βίντεο τον βλέπουμε να σχεδιάζει ένα γατόψαρο, το οποίο σύμφωνα με την παράδοση συμβολίζει την προσαρμογή σε διαφορετικές καταστάσεις.

Αν μη τι άλλο ο 20χρονος εντυπωσιάζει με το ταλέντο που έχει να μετατρέπει τα σκονισμένα τζάμια αυτοκινήτων σε έργα τέχνης που λυπάσαι να... ξεσκονίσεις.