Κρεμόταν στον αέρα για 2 λεπτά από αιωρόπτερο – Το λάθος του εκπαιδευτή

Κρεμόταν στον αέρα για 2 λεπτά από αιωρόπτερο – Το λάθος του εκπαιδευτή

Δείτε το βίντεο

Στο βίντεο που ακολουθεί, καταγράφεται η αγωνιώδης προσπάθεια ενός άντρα να κρατηθεί από το αιωρόπτερο καθώς ο εκπαιδευτής ξέχασε να τον δέσει επάνω του, ως είθισται. Το απόσπασμα, δείχνει τον Chris Gurksy να πραγματοποιεί μια επικίνδυνη βόλτα κατά την οποία κρεμόταν στον αέρα για τουλάχιστον δυο λεπτά. Ο άντρας βρέθηκε με τη σύζυγό του διακοπές στην Ελβετία όπου αποφάσισε να κάνει μια πτήση με αιωρόπτερο από πλαγιά ύψους 1.200 μέτρων.

Επ' ουδενί δε περίμενε ωστόσο πως αυτό παραλίγο να του κόστιζε τη ζωή, καθώς για δυο λεπτά και 14 δευτερόλεπτα, πάλευε να κρατηθεί από το αιωρόπτερο και τον εκπαιδευτή του. Στο βίντεο, που ο ίδιος ανήρτησε στο διαδίκτυο, φαίνονται οι δυο άντρες να τρέχουν στην πλαγιά ενώ το πρόβλημα φαίνεται από τη στιγμή που βρέθηκαν στον αέρα. Ο πιλότος ξέχασε να τον δέσει επάνω του και όπως φαίνεται προσπαθεί να προσγειωθούν με ασφάλεια όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Τελικά η προσγείωση έγινε αλλά ο Gurksy πλήρωσε την αβλεψία του εκπαιδευτή με πρόβλημα στον αριστερό του τένοντα και χειρουργήθηκε στον καρπό.

Δείτε το βίντεο: