Έσπασε το πόδι της φίλης του επειδή δεν μαγείρεψε όπως ήθελε τα ζυμαρικά του

Έσπασε το πόδι της φίλης του επειδή δεν μαγείρεψε όπως ήθελε τα ζυμαρικά του

Σύμφωνα με την ψυχολογική αξιολόγηση της αστυνομίας ο Ράιτ ήταν «ανίκανος να ελέγξει το θυμό του»

Ο 30χρονος Dorian Wright έχει φυλακιστεί για μια τρομερή επίθεση στην σύντροφό του, την οποία έπιασε από το λαιμό, την χτύπησε στο πάτωμα και της έσπασε το πόδι πατώντας το δυνατά στο πάτωμα. Το μαρτύριο για την κοπέλα δεν σταμάτησε εκεί, καθώς ο παρανοϊκός άνδρας την ανάγκασε να συνεχίσει να μαγειρεύει με το θρυμματισμένο πόδι της και ενώ σφάδαζε από τους πόνους.

Στο δικαστήριο αναφέρθηκε ότι το κάταγμα του ποδιού ήταν μόλις μία από ένα πλήθος επιθέσεων που πραγματοποίησε στη φίλη του κατά τη διάρκεια της εννεάμηνης σχέσης τους, συμπεριλαμβανομένης μια απόπειρας πνιγμού της κρατώντας το πρόσωπό της κάτω από μια βρύση που έτρεχε νερό στο μπάνιο εξαιτίας ενός καβγά στο τηλέφωνο.

Επίσης, της είχε σπάσει δύο από τα δάχτυλά της, την είχε σπρώξει κάτω από τη σκάλα, την «χτύπησε στα χείλη» και υπήρξε συνεχώς επικριτικός για τον τρόπο με τον οποίο ντυνόταν σε καθημερινή βάση.

Ο Wright κοιμόταν επίσης με ένα μαχαίρι κάτω από το μαξιλάρι του και συχνά το χρησιμοποίησε για να απειλήσει τη φίλη του ότι θα βιάσει τη μητέρα της και θα της κάψει το σπίτι. Την ανάγκασε ακόμη να εγκαταλείψει τις δουλειές της σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις επειδή δεν του άρεσε να εργάζεται εκεί και κάποια στιγμή της είχε ρίξει ζεστό φαγητό στο πρόσωπό της επειδή η παραγγελία που έφτασε στο τραπέζι του δεν ήταν σωστή. Μετά από μια επίθεση το 2016, μάρτυρες δήλωσαν στην αστυνομία ότι το πρόσωπο του θύματος φαίνονταν να είναι «μαύρο και μοβ» με μώλωπες.

Ο αστυνομικός James Roe, ο οποίος ήταν επικεφαλής της έρευνας, δήλωσε ότι «Το επίπεδο βίας που έδειξε ο Wright σε διάστημα μόλις εννέα μηνών είναι συγκλονιστικό και αηδιαστικό. Θέλω να ευχαριστήσω το θύμα για το γεγονός ότι είναι αρκετά γενναίο για να προχωρήσει σε εξαιρετικά δύσκολες και τραυματικές συνθήκες. Ο Wright ενέχει σημαντικό κίνδυνο για τις γυναίκες και η ποινή θα τον κρατήσει μακριά από τους δρόμους για αρκετό καιρό».

Ο 30χρονος καταδικάστηκε για δύο χρόνια και τρεις μήνες.