Χίλαρι προς Αμερικανούς: Ψηφίστε για να σταματήσετε την επίθεση Τραμπ στη δημοκρατία

Χίλαρι προς Αμερικανούς: Ψηφίστε για να σταματήσετε την επίθεση Τραμπ στη δημοκρατία

«Τα τελευταία δύο χρόνια παρατηρούμε αυτή την κυβέρνηση να επιτίθεται και να υπονομεύει τους δημοκρατικούς θεσμούς και τις αξίες μας. Σήμερα, λέμε, φτάνει»

Έκκληση στους Αμερικανούς ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες στις ενδιάμεσες εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών απηύθυνε η Χίλαρι Κλίντον, για να σταματήσουν, όπως είπε, τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να υπονομεύει τους δημοκρατικούς θεσμούς των ΗΠΑ.

«Τα τελευταία δύο χρόνια παρατηρούμε αυτή την κυβέρνηση να επιτίθεται και να υπονομεύει τους δημοκρατικούς θεσμούς και τις αξίες μας. Σήμερα, λέμε, φτάνει», ανέφερε η πρώην υποψήφια των Δημοκρατικών στις αμερικανικές εκλογές του 2016 σε ανάρτηση στο twitter.

Η τέως επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας κάλεσε τους ψηφοφόρους να στηρίξουν τους υποψηφίους που επιζητούν αύξηση μισθών, που μάχονται για δικαιοσύνη και βελτίωση της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για τους απλούς πολίτες.

«Αν κερδίσουν, θα κάνουν σπουδαία πράγματα για την Αμερική», έγραψε, ζητώντας από τους Αμερικανούς να ψηφίσουν ενάντια στον ριζοσπαστισμό, την μισαλλοδοξία και τη διαφθορά, όπως αναφέρει ο ΑΠΕ-ΜΠΕ.