Η καλόγρια που έγινε πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών

Η καλόγρια που έγινε πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών

Άλλαξε καριέρα, όταν την επισκέφθηκε ο... θεός έρωτας

Επί οκτώ χρόνια, η Yudy Pineda ζούσε σε μοναστήρι ως εκπαιδευόμενη καλόγρια. Πλέον, αυτό αποτελεί παρελθόν καθώς επέλεξε να ακολουθήσει μια τελείως διαφορετική καριέρα- το πορνό!

Η Pineda, από τη βαθιά καθολική Κολομβία, επέλεξε να βιώσει τον μοναχισμό από την ηλικία των 10 όταν μοναχές είχαν επισκεφτεί το σχολείο όπου φοιτούσε. Και ενώ ήταν πεπεισμένη πως η ζωή δίπλα στον Χριστό και την Εκκλησία θα ήταν αυτό που θα ακολουθούσε, όλα ανατράπηκαν όταν ερωτεύτηκε έναν καθηγητή και η κλήση από το Θεό πήγε... περίπατο. Το επόμενο βήμα ήταν να εγκαταλείψει την ήρεμη και συνετή ζωή των μοναχών και εγκαταστάθηκε στο Μεντεγίν της Κολομβίας όπου και άνοιξε νέα επαγγελματικά φτερά.

Στον «αμαρτωλό» κόσμο του πορνό, εισήλθε μετά από τη γνωριμία της με έναν άντρα ο οποίος την επέλεξε ως webcam girl- δηλαδή να αποκαλύπτει τα κρυφά κάλλη της μπροστά στην κάμερα.

Η ίδια, σε πρόσφατη συνέντευξή της σε μίντια της χώρας της, είχε εξηγήσει πως αυτό που κάνει «δεν είναι κάτι κακό» και περιέγραψε τη νέα της ασχολία ως «αξιοπρεπή και καλλιτεχνική».

«Στην αρχή αισθανόμουν άσχημα, αλλά τώρα νιώθω μια χαρά με αυτό», τόνισε και συμπλήρωσε πως «νιώθω πολύ καλά όταν πηγαίνω στην εκκλησία. Μου λείπουν οι προσευχές και το κυριακάτικο εκκλησίασμα». Πλέον, όπως δηλώνει, απολαμβάνει την πορνογραφία και τις περιπτύξεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

ME ENCANTA SER COMO SOY CON MIS ERRORES Y MIS ACIERTOS ESTOY EN COMPLETO APRENDIZAJE SIEMPRE???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη yudy pineda (@yudy.pineda) στις